Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HRVATSKOG SABORA ODLUČAN

Jandroković nema namjeru sazvati izvanrednu sjednicu: 'Jasna je procedura kako do nje dolazi'

Dubrovnik: Andrej Plenković sudjelovao na panelu  konferencije Dubrovnik Forum 2023.
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
08.07.2023.
u 13:53

Sjednicu je tražio dio oporbenih zastupnika zbog slučaja kupoprodaje plina

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković rekao je u subotu u Dubrovniku da u ovom trenutku nema namjeru sazivati izvanrednu sjednicu, što je tražio dio oporbenih zastupnika zbog slučaja kupoprodaje plina.

"Jasna je procedura kako dolazi do izvanredne sjednice. Može ju zatražiti predsjednik Republike, Vlada Republike Hrvatske ili većina zastupnika u Hrvatskom saboru", izjavio je za Dnevnik HRT-a. Objasnio je kako su to uvjeti pod kojima on kao predsjednik Sabora mora sazvati izvanrednu sjednicu.

VEZANI ČLANCI:

"Vidio sam da dio oporbe spominje svoju želju da do izvanredne sjednice dođe, međutim za sada ne postoje uvjeti da se to dogodi", istaknuo je Jandroković u Dubrovniku, gdje je na 16. Dubrovnik forumu. Rekao je i da su u tijeku konzultacije o novom ravnatelju Vojne sigurnosno-obavještajne agencije.

VIDEO Milanović obraćanje

Komentara 2

Avatar Grubi
Grubi
14:02 08.07.2023.

Sabor ima vaznijeg posla, bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije