Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI UZ VATRENE
Povratak na članak

Jandroković: Danas je prilika za čudo u Moskvi

Još jednom čestitao je hrvatskim nogometnim reprezentativcima "na svoj srčanosti, ljubavi prema domovini i snazi koju su pokazali".

Komentari 12

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
15:55 15.07.2018.

Da nije ovo malo HDZa SDP svastičari bi odavno do kraja unistili I sport, kulturu , HNS, Sukera, Modrića, sigurno danas ne bi slavili. Narod je polako shvatio - Zajednistvo je RECEPT, to Mi i Oni ostaviti polako za levicu gdje i pripada! Hrvati ce SLAVITI usprkos Orjuni ali i kvazi "desnim marginalcima koji se upinju na zadnje nogice! Nedajte si pokvariti veselje ignorirajte jedne i "druge jednako to je jedan te isti kukolj koji se davi od jala

VL
DU
Deleted user
15:07 15.07.2018.

Juuuupiiii ... bit će prenosa na RTS-u reklame i dalje idu za vrijeme intoniranja himne HR

VL
Avatar Darijus
Darijus
15:17 15.07.2018.

Kako god se zavrsilo, nasa reprezentacija je vec sad pobjednik. Najbolja hvala nasim pobjednicima vjerujem da bi bila, kad bi hrvatski narod a pogotovo mladez makar pokusali biti kao oni. POBJEDNICI. Tko su u i sto su pobjednici? O Donaldu Trumpu mozemo misliti svasta, ali u jednom je u pravu. Svojedobno je rekao; " glavna razlika izmedju pobjednika i gubitnika je nacin na koji reagiraju na svaki novi okretaj sudbine**. A takvih je u zivotu i poslu puno". Okreti sudbine su manje ili vece teskoce, problemi i porazi. . Pobjednici prelaze i ozbiljne zapreke i probleme. Gubitnici kleknu i padaju i na puno manjima, i onda za svoje neuspjehe krive sve oko sebe, od roditelja i okoline do drzave i politicara (ovi zadnji i jesu krivci za mnogo loseg ali NISU samo oni). Pobjednici imaju jaku i izrazenu zelju za uspjehom i izrazenu odgovornost prema sebi i drugima. Pri ucenju, obuci i treninzima imaju stav; "nikad zadovoljan" ili "mogao sam i vise". Nakon bilo kakvog neuspjeha (koji su sastavni dio puta do vrha-pobjede) odlucni su da se vrate na posao (teren), pametniji, jaci i bolji nek prije. Pobjednici ne mrze onoga tko je njih pobjedjivao bio bolji od njih u odredjenim trenucima ili rusio. Pravi pobjednici od takvih uce. Pravi pobjednik ne laze sebe da nema slabosti. On ih je svjestan i nastoji ih ispraviti. Pravi pobjednik zna da se do vrha ne dolazi preko noci... Eto, to je nasa nogometna reprezentacija. POBJEDNICI. I dao Bog da jednog dana i vecina Hrvata bude takva.

VL
BA
bakulušić
14:48 15.07.2018.

Nije čudo ako netko zna! Čudo je da Hrvatska još postoji obzirom na to tko ju je vodio od 2000. do danas.

VL
ZA
zapadjezakon
14:42 15.07.2018.

Nemojte nam kvariti. Politika se nema što miješati u sport.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:59 15.07.2018.

Mi imamo predsjednika, premijera i MVP sve u liku izbornika uštede radi

VL
Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
16:09 15.07.2018.

Političari opet nabijaju rogove hrvatskom narodu, ovaj put još ljepše. Naprijed vatreni!

VL
AN
antonelić
18:00 15.07.2018.

njonjo izvirio iz pozadine ...

VL
ST
Stipan
21:07 15.07.2018.

Ova dvojica mogu nam donijeti samo nesreću.

VL
MI
mislav22
17:57 15.07.2018.

Njonjo i gotovo

VL
RI
rightside
15:51 15.07.2018.

a jel to tebe rodak zoka naucio ponesto o nogometu?))))) tako to ide, kad repka napravi uspjeh, javljaju se "naszasluzniji".. svaki k.... zna sve o nogometu..i nemaju srama, ko ni ovaj ali ni plenkovic,

VL
DO
dotoresa
15:27 15.07.2018.

PREPITURAVATE SE,ha?!!! Prvo ste sve uradili da razbijete repku a sada,kad vam nije pošlo za rukom-preoblačite se i minjate pituru. Ma znajte oba: DOK NE POVUČETE IKAČU I NE RASPIŠETE REFERENDUM ZA IZBORNI SUSTAV,HRVATI VAM NIŠT NE VIRUJU. 91. ste opiturali i mi smo to progucali ali SADA-to vam vodu ne pije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.