Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To je moj korpus'

Jambo: HDZ je pobijedio Most zahvaljujući meni i mojih 1220 birača

Stipe Gabrić Jambo
Ivo Čagalj/Pixsell
05.06.2017.
u 19:19

Podržat ću HDZ bez ikakvih uvjeta. Uvjeren sam da će ta mlada ekipa, zajedno s državnom vlasti, napraviti puno dobroga za Metković

Stipe Gabrić Jambo prezadovoljan je zbog poraza Mosta u Metkoviću i pobjede HDZ-a koji će, kada se formira Gradsko vijeće, ovisiti o dvije ruke njegova HSS-a.

- Podržat ću HDZ bez ikakvih uvjeta i oni će imati lagodnu situaciju. Uvjeren sam da će ta mlada ekipa, zajedno s državnom vlasti, napraviti puno dobroga za Metković. Ja ću biti branik svih njihovih projekata i ništa ne tražim zauzvrat. Najsretniji sam čovjek na svijetu jer sam vratio osmijeh svojoj djeci, ženi i prijateljima kojima je ekipa iz Mosta podijelila otkaze – kaže Jambo i dodaje da je politička stranka, odnosno nezavisna lista poput mlade lubenice ili jagode, ali da je neiskusni mostovci nisu znali uzgojiti.

- Morate je paziti, zalijevati i njegovati. A oni su otišli u Zagreb i pokušali tu svoju lubenicu ili jagodu raširiti što su više mogli, i tako su izgubili plodove. Što su oni napravili za Metković u proteklom mandatu, a imali su četiri ministra, potpredsjednika Vlade, rukovodili su Hrvatskim vodama, u rukama imali više od milijardu kuna, a u Metković nisu donijeli ni 10 lipa. Dobili su što su zaslužili! – kaže Jambo i tvrdi da nije istina da su pobjedu u Metkoviću HDZ-u donijeli birači iz Hercegovine, kao što to tvrde u Mostu.

- HDZ je pobijedio Most zahvaljujući meni i mojih 1220 birača koji su glasali za mene u prvom krugu. Da ja nisam izišao na izbore, Most bi pobijedio HDZ u prvom krugu, a ovako sam mobilizirao svoj birački korpus i ja sam ih pobijedio! – kaže Gabrić koji protekle četiri godine, otkako ga je Most pobijedio, nije ni dolazio na sjednice Gradskog vijeća. Tvrdi da će ubuduće dolaziti. Na pitanje bi li prihvatio mjesto predsjednika Gradskog vijeća ako mu HDZ to ponudi, kaže da je spreman o tome razgovarati, ali neće postavljati uvjete.

- Ne treba mi ništa. Ova mi je pobjeda sve u životu. Ne tražim nikakva priznanja jer sam ordenje već dobio kada je trebalo, od predsjednika Tuđmana – poručio je Jambo.

 

 

 

Komentara 21

MA
markopekic
20:29 05.06.2017.

Stipe cestitam, zbog mosta Hrvatska je puno izgubila srusili su jednu vladu pa su pokusali i drugu, morali smo traziti premjera iz vana samo zbog mosta nisu pristajali da HDZ da premjera i ako najveca stranka

DE
dedač
08:01 06.06.2017.

MOST je dotrajao i strunuo.

OV
Ovozemaljski
00:50 06.06.2017.

Pozdrav simpatizerima Mosta, na pocetku sam prihvatio Most jer nije otisao sa partijom i Milanovicem, govorio sam to su nasi decki, vole Hrvatsku idu u Crkvu, iako ja ne idem bas cesto, ali postujem i cijenim vjernike, hoce reforme napraviti... ali danas mislim da je to stranka covjeka i ljudi koji su toliko uokvireni da su uspijeli hipnotizirat i vlastite birace sa tom uokvirenoscu. Uvijek su protiv, kad se kuca gradi, potrebne su slozne ruke i mudrost i strpljenje, a oni su toliko populisticki nastrojeni da nemaju ni sanse izaci iz okvira demagogije. Htio sam samo reci da nema potrebe da se mrzimo, jedni i drugi zelimo najbolje za Hrvatsku, razlika je u procesima i postupcima, jos da takvo nesto mozemo reci za SVE iz SDP-a i gdje bi nam bio kraj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije