Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Oreškovićev savjetnik
Povratak na članak

Jakša Puljiz otkrio čime će se baviti u Uredu premijera i kako je došlo do suradnje

Puljiz će u Oreškovićevom uredu biti zadužen za koordinaciju rada svih ministarstava.

Komentari 69

TO
torcidaš
20:51 05.03.2016.

Nemojte negativno o liku pa u svom nandatu od mogucih 100 STO necega on je povukao cak 10 DESET necega iz EU fondova u Hrvatsku. Takve strucnjake Je imala partija i sad ih uvaljuje nama. Katastrofa

VL
RE
rekaosamsve
21:00 05.03.2016.

Vecina Josipovicevih savjetnika u vladu a HDZ ovci na burzu bravo majstori!!!

VL
BK
branko-kockica
18:32 05.03.2016.

Aha, tip koji je bio 4 godine zadužen za EU fondove čije je iskorištenje bila totalni fijasko će sada opet biti zadužen za EU fondove, valjda zbog svojih uspjeha? I kakva je to glupost koordinacija ministarstava, zar za to ne bi trebali biti zaduženi podpredsjednici vlade?

VL
CR
crocro
19:07 05.03.2016.

Ja ne mogu shvatiti kako će on koordinirati, povezivati i usklađivati sva ministarstva kada je on radio za vlast koja je izgubila izbore. Ja vjerujem da će u ministarstvima biti dosta nelagode oko komunikacije, znate kako je kada morate komunicirati i provoditi planove a za vratom vam visi osoba kojoj morate povjeriti sve svoje planove a ta osoba je radila za gubitničku vlast. Jednostavno ne znam kako će doći do međusobnog povjerenja i otvorene komunikacije na zadovoljstvo obje strane. Da ste vi predstavnik svojega ministarstva u novoj vlasti i da vam se nametnuo sugovornik i suradnik iz bivše gubitničke vlasti s kojim morate radi na zajedničkim poslovima u zajedničkom cilju, kako bi vi s takvom osobom otvoreno komunicirali? A uz to još pomišljate što misli sam gosp. Puljiz? Da li on možda misli: "Neće niti meni biti svejedno preko noći početi raditi za novu vlast a radio sam za gosp. Grčića i SDP-ovu vladu". Nitko uopće ne ulazi u sposobnost toga gospodina. A što ako vlada ne uspije, u što ne želim niti hoću vjerovati? Onda bi neki lako mogli reći: "Pa kako će te uspjeti kada ste doveli ljude koji su radili za prethodnu gubitničku vlast". Dakle, nitko ništa neće pitati ako doće do uspjeha, ali u suprotnom, tek će onda biti pitanja na koja će trebati odgovarati narodu. Tako je to u politici.

VL
PA
pavo
20:32 05.03.2016.

"Jakša Puljiz, nestranački stručnjak za europske fondove". Bilo bi smiešno, kad ne bi bilo tragično! Taj Orešković svojim potezima, sve više odkriva svoju nestručnost, nesnalaženje i problematično hrvatsko domoljublje. Do sad nije učinio baš ništa, osim što teško prihvaća Hrvate, a lako ljude protuhrvatske orientacije.

VL
ŠK
škurabura
20:20 05.03.2016.

Orešković odugovlači sa imenovanjem ministra branitelja ,sa smjenom Lozančića u isto vrijeme imenuje za savjetnika Bartulicu i sada ovog Puljiza.Ovi prvi je bio savjetnik Josipoviću ,a ovom drugom mentor bio Grčić.Puljiz je bio zadužen za europske fondove i što je napravio u svom mandatu NIŠTA,ZERO! Je li imao ikoga boljeg izabrati osim ovih isluženih kadrova?

VL
HR
hrvatska91
19:40 05.03.2016.

Da u Domoljubnoj koaliciji nema stručnih ljudi koji taj posao mogu puno bolje odraditi, ne vjerujem... Upravo je jedan od ključnih razloga poraza partije bila izrazita neefikasnost u povlačenju sredstava iz EU fondova...a sad glavni čovjek u tom resoru bivše vlasti nastavlja sa svojim (ne)radom... i Orešković nije dugo čekaoi promišljao da ga izabere..što se ne bi moglo reći za ministra branitelja ili šefa SOA-e... čudni kriteriji..malo mutni lik...

VL
SE
sekta
18:41 05.03.2016.

bravo oreskovicu !................. a sto da vratis i grcica ?

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
19:18 05.03.2016.

Zar nema u Hrvatskoj mladih, pa makar i neiskusnih ljudi, ali pametnih? Nekoga tko će zbilja zasukati rukava, tko je pošten, a ne ovi rotirajući stvorovi. Možda ovaj i nije loš, ali opet..iskustvo s drugom Grčićem je ispod nule. Zaštošto drugi ne dobiju šansu, nepoznati, a ne ovi pomodari?

VL
IC
ICCO
20:58 05.03.2016.

Ovo je sramotna odluka instaliranje čistog "nestranačkog" sdpovca na ovaku novoizmišljenu ali nadmoćnu funkciju, HDZ dobiva šamare slijeva,zdesna i od svojih nestranačkih. Dokad?? A zanimljivo bi bilo znati i kome Puljiz plaća članarinu, sdpu ili HDZu!

VL
Avatar docCL
docCL
19:07 05.03.2016.

Oreskovicu uzmi si Marasa, Zmajlovica i Doncica oni su tvoj kapacitet. Pliva je prodana Amerima za vrijeme Racana. Godinu dana Tevi. Ako je opet Racan imao prste u tome razvidna je tvoja sklonost ljevima.A i provizija je puno veca nego u Tevi.

VL
HR
hrvatska91
19:25 05.03.2016.

Ja ne znam što je ovom Oreškoviću...kao da se druži previše sa Boškom...izgubljen u vremenu i prostoru što se tiče države... Ako se nešto ne desi, iako ih ne priželjkujem, bojim se da neće ići bez novih izbora...

VL
DU
Deleted user
19:16 05.03.2016.

Grčić je strogo pazio kako bira kadrove i nije mu se moglo dogoditi da odabere nekoga tko nije za njega politički podoban. E moj Tim, odbijaš predsjednicu, odbijaš podpredsjednika Vlade, uzimaš neuspješne kadrove iz bivše vlasti... neće ovo biti dobro...

VL
DU
Deleted user
20:26 05.03.2016.

nema kopitentnog kadra trebalo bi u makedoniji naci izbeglice tamo bi se sigurno nasli adekvatni strucnjaci

VL
DU
Deleted user
20:02 05.03.2016.

E moj premijeru, pa mogao si odmah povući i njegovog mentora Grčića.Neka se nađe.Ako ne znaš što ovi crveni misle o tebi, prolistaj malo novine i portale u zadnjih 30-40 dana.

VL
Avatar white socks
white socks
21:29 05.03.2016.

Zamjenik najneuspješnijeg sk0jevskog ministra glavni čovjek novog premijera? Strašno, stravično, propast! A orešković još jednom pokazuje da pojma nema ni o čemu. Čestitke hadezeu, živilo sedam sekretara sk0ja na čelu s oreškovićem! Živio eskaha! I on ovako misli izvući RH iz problema? Smiješno.

VL
DU
Deleted user
21:20 05.03.2016.

Najbolje je u životu biti koordinator, tehnički posao bez ikakve odgovornosti. Nakon ovog izbora za očekivati je da Tim Oreskovich na upražnjeno mjesto savjetnika za informatiku izabere Gorana Radmana.

VL
SA
santos008
00:51 06.03.2016.

Premijeru je bitno znanje ,da nije tako uzeo bi Grcica

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:31 06.03.2016.

Jakša Puljiz otkrio gdje če se uhljebiti u Uredu premijera i kako je došlo do domoljubne suradnje sa profitom na grbači balkanske raje.

VL
KT
Kolo_Tg
21:49 05.03.2016.

oreskovicu svaka cast ali ovaj moze prodavati maglu kako su radili on i grcic u duetu.... na nesrecu EU nije dala novac pa smo sad u glibu

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.