Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi put u pet dana

Jako nevrijeme u Slavonskom Brodu poplavilo podrume, ceste i podvožnjake

kiša, sisak
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
21.05.2017.
u 09:20

Ovo je već drugi puta u samo pet dana da se Brođani bore sa velikom količinom oborina.

Olujno nebrijeme praćeno jakom kišom i vjetrom pogodilo je u subotu kasno poslijepodne šire područje grada Slavonskog Broda.

Ovo je već drugi puta u samo pet dana da se Brođani bore sa velikom količinom oborina. Ponovno su poplavljeni podrumi, podvožnjaci i ceste. Problemi su bili najizraženiji u naseljima Kolonija i Budainka.

Na teren su izišle sve raspoložive snage Javne vatrogasne postrojbe Grada Slavonskog Broda, kao i djelatnici gradskog vodovoda, Hrvatskih voda, cesta i Elektre. Prema izvješću Županijskog centra 112, vatrogasci su imali čak 128 intervencija ispumpavanja vode iz podruma i stanova, a zbog zaštopanih slivnika intervenirale su i ekipe Vodovoda i Cesta.

Komentara 2

PV
prcko.vitamincic
11:56 21.05.2017.

Nekada je slavonski brod bio grad sada je to sve jedan kaos a onaj tko imalo se kuži u zagađenje zraka će bježati iz tog grada zauvijek. Cijene nekretnina su potonule kao agrokorove dionice a biti će još i gore, mladi su bez budućnosti a to je rak rana za taj kraj.

ST
Starotopoljanin
09:43 21.05.2017.

nisu samo kolonija i budainka poplavljene nego i nase naselje Matija Ivanic .su podrumi poplavljeni.Toliko placamo slivne vode,a kanalizacijske cijevi kuda su premale tu su jos i zastopane i cim malo jaca kisa evo ti poplave u podrumima.trbamo pred planere grada i gradonacelniku.dati podrsku da nista ne poduzima za kanalizaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije