Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5,1 po richteru

Jak potres pogodio Albaniju, a osjetio se i u regiji

Getty Images
11.08.2018.
u 21:02

Prema podacima Mediteranskog centra za seizmologiju, taj potres mogao je izazvati određene materijalne štete u epicentralnom području

Mediteranski seizmološki centar u Podgorici zabilježio je u subotu u kasnim poslijepodnevnim satima jak potres koji je pogodio područje Albanije, a osjetio se i u regiji, napose na crnogorskom primorju.

Potres u 17,38  bio je jačine 5,1 po Richteru s epicentrom na dubini od 10 kilometara u albanskom gradu Peshkopia, 60-ak kilometara sjeveroistočno od Tirane i stotinjak od granice s Crnom Gorom.

Prema podacima Mediteranskog centra za seizmologiju, taj potres mogao je izazvati određene materijalne štete u epicentralnom području.

Građani Crne Gore, osobito na primorju i u blizini granice s Albanijom te u Podgorici prilično su osjetili podrhtavanje tla, no panike nijo bilo.

Nakon prvog potresa, 13 minuta poslije slijedio je drugi jačine 3,2 po Richteru.

>> U potresu u Indoneziji najmanje 37 mrtvih, desetci ozlijeđenih

1/8
Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
04:23 12.08.2018.

Sestra mi je javila da se i u Cavtatu dobro ljuljalo, što je dokaz da smo i mi dio regije.

LU
Lujo123
09:50 12.08.2018.

moja sučut Albansloj/Kosovskoj regiji Beogradskom pašaluku (nekad Srbiji)!!

OV
Ovozemaljski
21:42 11.08.2018.

Dobro da ga nisu osjetili građani Srbije, jer bi Vučić već danas sazvao sednicu za nacionalnu bezbednost,.a on bi uvjeravao svoj narod da ustaška braća po oružju eksperimentiraju sa nuklearnim oružjem kojim žele izbrisati Srbe sa lica zemlje i 70% građana bi mu naravno povjerovalo. Još bi on nadrobio da oni to rade uz pomoć Hrvata koji koketiraju sa ustaštvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije