Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET SE TRESE

Jak potres kod Gline: 'Dosta jako je treslo'

EMSC
03.03.2021.
u 06:22

Intenzitet u epicentru V (pet) stupnjeva EMS ljestvice, javlja Seizmološka služba

Jutros, 3.ožujka u 5 sati i 37 minuta seizmografi Seizmološke službe zabilježili su prilično jak potres s epicentrom kod Gline.

Magnituda potresa iznosila je 4.2 prema Richteru, a intenzitet u epicentru V  (pet) stupnjeva EMS ljestvice, javlja Seizmološka služba.

''Dosta jako je treslo'', ''Brzo i jako'', ''Čulo se tutnjanje i zatim se sve počelo tresti i skakati lijevo-desno. Trajao je duže nego inače'', neka su od svjedočanstva koje su građani prijavili na stranicama Europskog mediteranskog seizmološkog centra (EMSC).

Ključne riječi

Komentara 11

DV
Džontra Volta
06:33 03.03.2021.

Ja u zg nisam ništa osjetio, a bio sam budan. Sada više nema onih svakodnevnih podrhtavanja od 1, 2,3 stupnja nego nekoliko dana ništa i onda opali ovaj od 4-5 stupnja. Postao sam ravnodušan na te potrese.

BR
Brdina
09:00 03.03.2021.

Novi Zagreb, lagano zatreslo par sekundi. Žao mi je ljudi u epicetru. Ovo kod nas nije vrijedno spomena.

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
10:22 03.03.2021.

Kustošija, zatresao se ormar i krevet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije