Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sin jedinac

Jadranka Kosor na vjenčanju sina Đurđe Adlešič

adlešić vjenčanje (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
29.09.2012.
u 23:32

Da je bilo riječ o glamuroznom vjenčanju ne potvrđuju samo poznata lica, već i istančan izbor večernjih toaleta, koje su dale do znanja da se priprema nezaboravna svatovska noć.

Večeras oko 19 sati Valentin Adlesič i njegova životna odabranica Andrea Živković izrekli su sudbonosno da u katedrali sv. Terezije Avilske i tim svečanim činom zaplovili u svoju bračnu luku. Vesela svatovska povorka iz hotela Central, šetajući središtem grada uputila se prema katedrali, ispračajući mladence pred oltar pred kojim su se zavjetovali na vječnu ljubav.

>> J. Kosor bi željela biti žrtva, a to joj Karamarko ne da

Da je bilo riječ o glamuroznom vjenčanju ne potvrđuju samo poznata lica, već i istančan izbor večernjih toaleta, koje su dale do znanja da se priprema nezaboravna svatovska noć. Pokraj najponosnijih roditelja, Đurđe i Staška Adlešič, među poznatijim su uzvanicima bila i lica Jadranke Kosor, te dr. Nele Sršen. Međutim, uz sudbonosno da, Valentin i Andrea Adlešič svoj će pir vječno pamtiti i po najvažnijem datumu za svoj rodni grad Bjelovar, jer upravo se 29. rujan slavi kao Dan Grada i Dan bjelovarskih branitelja. U moru srdačnih čestitaka i želja za srećom i zdravljem u budućem životu, upućena “friškim” mladencima jedna je najviše osvojila srce majke Đurđe, a ona je glasila neka što prije postane mlada baka.

 

Komentara 2

UD
udrimuski
06:38 30.09.2012.

Sirotinja....

EX
excell
21:36 30.09.2012.

ni staljin nibi toliko cenzurisao koliko ovaj admanović

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije