Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović u Virovitičko-podravskoj županiji
Povratak na članak

Jači smo od mafije i razbojnika, poručuje biračima Josipović

Dosta je toga da nesposobni, kriminalni tipovi pljačkaju ovu državu, da zgrću bogatstvo na grbači malog čovjeka. Ja se ne mogu pomiriti s tim, da korupcija i kriminal budu vodilje ovog društva, poručio je Josipović

Komentari 74

SM
SMITSMIT
10:13 07.12.2009.

IVO PUSIĆ KAJIN JOSIPOVIĆ.. NEEEĆE PROĆI uzalud vam trud svirači...

VL
OB
-obrisani-
14:49 06.12.2009.

Druge drzave imaju mafiju. U Hrvatskoj mafija ima drzavu. to je borba protiv vjetrenjaca, Ivo .... pljuc!

VL
ST
strijela
17:45 06.12.2009.

Pa moj Josipoviću kako te nije sram kandidirati za predsjednika Hrvatske ti koji si prije radio protiv svoje države, pa kako imaš obraza pričati o poštenju i MORALU.

VL
ZX
zark x
18:44 06.12.2009.

Nikad. Bas nikad vise necemo imati presjednika prevaranta kao sto je bio Mesic. Jos par mjeseci pa je gotovo. Ne smijemo nikad imati presjednika koji je ideoloski slican Mesicu. Ivo je taj. Prazan ko propuh, ali antiHrvat iz korjena.

VL
MA
maca
21:49 06.12.2009.

josipović se u saboru bori za dekriminalizaciju droga, a sad priča o problemima narkomana, koje licemjerje

VL
OB
-obrisani-
23:54 06.12.2009.

U Ivu Josipovića imam povjerenje prosto zato jer je veliki pravni stručnjak, a podržavam i ideju sveučilišnog profesora na čelu države. Kao pravnik Josipović ima veliki autoritet u svojoj struci te će najstručnije moći zaštititi zemlju od Kosoričinog sporazuma o arbitraži, a i niti jedan neustavni zakon kojeg ubuduće Superhik Šeks bude pokušao proturiti kroz Sabor da bi zaštitio lopove neće biti usvojen bez presude Ustavnog suda. To su moji osnovni razlozi za glas Josipoviću.

VL
MO
momak23
20:47 06.12.2009.

a da sdp najprije počisti u svojim redovima pa da govori o poštenju..

VL
SE
sentjanoskenjer
00:09 07.12.2009.

Zanimljivo. A misli li on, kad priča o korupciji i na afere poput posmrtne pripomoći, ZAMP i glazbene unije?

VL
OB
-obrisani-
12:02 07.12.2009.

profesorzag ! koji si ti kreten i to ne demagoski nego ono pravi ljevicarski: Racan odustao od Sporazuma, jer ga nije ratificirao ? Pa Sabor takve sporazume ratificira, a ne premijer. U svakom slucaju Slovenci su se itekako pozivali naa njega, kao i neki naši lijevo orjentirani politicari. Zakon o privatizaciji je dozivio svoju zadnju izmjenu 1996. godine i po istom tom zakonu je privatizacija nastavljena i poslije 2000. godine kada su najvece vrijednosti i privatizirane. A tvoja Antunovicka je davala izjave da je nazalost sve radjeno po Zakonu ! Kuzis bijedo komunisticka ?

VL
OB
-obrisani-
13:11 07.12.2009.

Ja predajem na sveučilištu. Čime se ti baviš, internet? Ponovit ću: deklaracija je donesena na osnovu Tuđmanovog ustavnog zakona o suradnji sa sudom u Haagu. Temeljem tog Tuđmanovog zakona su pokrenuti postupci i od strane Haaga izdate međunarodne tjeralice. Kužiš, blesavi pokvareni HDZ-ovče. Hrvatska je dovedena pred gotov čin zahvaljujući izdajničkom Tuđmanu i HDZ-u. Ništa vas ne opravdava, nikakvi izgovori ni izlike (zašto ste izručili B i H Hrvate i hrvatske generale na čelu s Gotovinom?) jer većih štetočina, izdajica i dezertera od vas nikada nije bilo u hrvatskom narodu.

VL
ST
stripi
16:41 07.12.2009.

Ivo Ne Znam Josipović je licemjerna, beskrvna i bezlična osoba koja ne drži do Hrvatske koliko je crno pod noktom. Stvarno je licemjerno i jadno da se Josipović kandidira na predsjedničkim izborima a htio je postati sucem Haškog tribunala ne bi li sudio tezu da je hrvatska nastala na zločinu te time sudio i našim generalima. E moj Josipoviću neke stvari se ne jednostavno ne zaboravljaju.

VL
SA
samar
03:48 08.12.2009.

Dosta lažnih parola i obećanja,. I demo malo o stvarnim svakdašnjim problemima, o temelju svih problema a to su droga , naročito heroin - dop,i oružje.. Pozdrav iz Singapura, ovoga impresivnog grada države koji baš cijelom svijetu može biti najbolji primjer kako se zakon može poštivati , kriminal i korupcija zbrisati sa lica zemlje, a na sami spomen dilanja droge ljudima se uvlači strah u kosti. Kažu da vješanje dilera nije zbog posjedovanja droge , to je povod, a vješanje je zbog toga što ako se Singapurac nafiksa i postane ovisnik da nije ni za obitelj ni za rad i da pati država i njena privreda tj trpi opće dobro i zato vješaju dilere bez obzira iz kojega kraja svijeta bili. Rijetko je to jer rijetko i uhvate koga jer svi dileri ( u tranzitu samo) se kane ove države kao vrag tamjana. Prosječno suđenje traje 2 godine, javno je i otvoreno, ko dokaže da nije znao za drogu i da nije diler, slobodan je , a takvi su rijetki. Stroga zabrana uopće i posjedovanja oružja pa čak i metka jer i za to možete kako kažu odsjediti 15 godina ili i više , to je ovdje tako jer vele da oružje isključivo služi za ubijanje ljudi i zato je zabranjeno.Policija je jako moćna i nedodirljiva, tako mi kažu mnogi da se kane policije i rasprave sa njima,policija ne gubi vrijeme na blebetanje i raspravljanje kao npr kod nas. Dobro je placena i odlično obrazovana u svojoj akademiji. Grad živi 24 sata i biznis i kupovina i život dnevni / noćni. Bez straha i obzira ovdje se šeta 24 sata bilo gdje i bilo kada.Kažu da im je premijer najbolje plaćeni na svijetu i to oko 250000 SGD mjesecno (oko 160000 USD /mjesečno) jer ih to manje košta nego korupcija i kriminala kada bi se oteli kontroli. Pogledajte malo na internetu BDP i ostale stvari ovoga grada države koji je velik poput nekoliko Zagreba.Ajde Hebrangu reci kako ćeš riješiti problrm drogiranja i oružja npr, A ne zjačes već rečenu teoriju ka i Mesić, evo ti stvarni problemi koji nas muče npr droga i oružje a oni su temelj baš svih zala u državi na koja se baaš sva zla direktno ili nedirektno nadovezuju, lančano, maknuti drogu i oružje sa ulica znači totalnu pobjedu pravosuđa.Ostalo su bajke., ajde Ivo reci dvi riječi o tome kad već kažeš da ste jači od mafije i razbojnika. . Pozdrav iz Singapura , pomorac.

VL
HR
HrvatskaHrvatima
15:47 06.12.2009.

pa svakako je državna mafija jača od primitivne caporegime mafije...ono

VL
OB
-obrisani-
14:29 06.12.2009.

Nist nije jace od Hrvatske mafije, Ivo. Kuis? BAS NIST!

VL
KA
kajinx
14:31 06.12.2009.

Jako pohvalno da Večernji stalno piše o Miroslavu Tuđmanu!

VL
PI
Pippo9
14:33 06.12.2009.

Pa o čemu on priča?Kao strastveni kolekcionar skupih i luksuznih stanova, osim što živi u stanu od više od 200 četvornih metara, u njegovoj imovinskoj kartici navedeno je još da ima stan u Zagrebu od 138 kvadrata, stan od 110 kvadrata, ušteđevina mu se popela na 300.000 eura, a slijedi ga supruga s tri stana iz nasljeđa i jednim zemljištem te četvrtinom stana kupljenim za 665.000 kuna, i da ne nabrajamo. Svojom imovinom Josipović je daleko premašio sve dužnosnike SDP-a, a na bogatstvu bi mu mogli pozavidjeti i poznati tajkuni Kerum, Jambo, ali i mnogi drugi. Zato bi bilo pošteno da u kampanji Josipović istupi pod egidom »bogatuna za predsjednika« kako građani ne bi birali »mačka u vreći«!

VL
JA
jankoprekobrda
14:34 06.12.2009.

Mafiju su stvorili politicari i oni njome upravljaju. Mafija je klub korumpiranih politicara. Nije samo novac sredstvo korupcije tu spada i moc te beneficije.

VL
OB
-obrisani-
15:05 06.12.2009.

Iveeee, kasno si se probudio .Sta si dosad cekao i ti i SDPe ?! Inace i ja mislim da si jedan od boljih kandidata. Al \' to te nikako ne moze ekulpirati od barem moralne odgovornosti.

VL
OB
-obrisani-
15:08 06.12.2009.

Vecernji, dajte vec prestanite objavljivati laprdanja ovog gnoma, pa taj je uvreda za svaki iole zdravi razum. Ima li ijedan dokaza o \"otimanju\" 12,5 milijardi kuna ili je dostatan dokaz to sto je taj podatak napamet demagoski odlaprdao jedan josos veci partijski gnom po prezimenu Jovanovic ? I taj je Josipovic je profesor Pravnog fakulteta ??? Za pocetak ga treba izbaciti s fakulteta da ga ne sramoti, a zatim i iz politickog zivota ove drzave, ako radi nicega a onda radi mentalne higijene gradjana Hrvatske. On nekome govori o nesposobnosti, da mu nije bilo druga oca i saveza komunista ne bi ga nigdje bilo. U pravednoj zemlji ovakvi bi bili lustrirani i to najkasnije 1995. godine.. Pitajte ga kako je \"naslijedio\" stanove ? Koliko je tzv. \"dohranjivanje\" moralna kategorije iako nije nezakonita ?

VL
JA
jankoprekobrda
15:17 06.12.2009.

Definicija Hr. politicara: Ni brige ni pameti, ni postenja ni srama!!!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.