Naslovnica Vijesti Hrvatska

Jači smo od mafije i razbojnika, poručuje biračima Josipović

Dosta je toga da nesposobni, kriminalni tipovi pljačkaju ovu državu, da zgrću bogatstvo na grbači malog čovjeka. Ja se ne mogu pomiriti s tim, da korupcija i kriminal budu vodilje ovog društva, poručio je Josipović
06. prosinca 2009. u 14:14 74 komentara 3 prikaza
josipović
Foto: Dragutin Šantoši

Predsjednički kandidat Ivo Josipović danas boravi na području Virovitičko-podravske županije. U Orahovici se susreo s građanima, u Slatini je u Hrvatskom domu govorio o svom predizbornom programu, u selu Sopje sudjelovao je na tribini, a oko 14 sati u središtu Virovitice družio se s građanima. Na svim tim skupovima i susretima, manje-više, ponavljao je odgovore na pitanje – zašto želi biti treći predsjednik Republike Hrvatske?

- Dosta je toga da nesposobni, kriminalni tipovi pljačkaju ovu državu, da zgrću bogatstvo na grbači malog čovjeka. Ja se ne mogu pomiriti s tim, da korupcija i kriminal budu vodilje ovog društva. Ne mogu slegnut ramenima na činjenicu da korupcija otima Hrvatskoj preko 12,5 milijardi kuna ili 10 posto našeg proračuna. To je cijeli muzej koji ćemo otvoriti u Zagrebu, to je 10 'Arena', to je 10 zagrebačkih aerodroma. Ne mogu ostati hladan na takvu nepravdu. Ona se tiče sviju nas, naše djece i naše budućnosti, rekao je Josipović.

Dosta je pljačke i lupeža

- Dosta je pljačke, lupeža koji izigravaju uspješne političare i biznismene, rugaju se svima nama. Rugaju se našoj pameti. Dosta je toga i zato želim potaći sve vas da uđu u savez za novu pravednu Hrvatsku. Jači smo od njih. Jači smo od te mafije, jači smo od razbojnika. Želim zdravu ekonomiju u kojoj će svatko naći svoje mjesto da pošteno živi od svog rada i prehrani svoju obitelj. Ne želim da mi se nikada više ne dogodi ono što sam doživio prije 2 mjeseca. Sreo sam svog učitelja kako kopa po kanti za smeće…U Pravednoj zemlji škverovi proizvode brodove, a ne afere. U pravednoj zemlji znanje vrijedi više od veze. U pravednoj zemlji znanje je dostupno i siromašnima, izjavio je predsjednički kandidat Ivo Josipović.

 

Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas

  • SMITSMIT:

    IVO PUSIĆ KAJIN JOSIPOVIĆ.. NEEEĆE PROĆI uzalud vam trud svirači...

  • -obrisani-:

    Druge drzave imaju mafiju. U Hrvatskoj mafija ima drzavu. to je borba protiv vjetrenjaca, Ivo .... pljuc!

  • jankoprekobrda:

    Definicija Hr. politicara: Ni brige ni pameti, ni postenja ni srama!!!