Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović u Virovitičko-podravskoj županiji

Jači smo od mafije i razbojnika, poručuje biračima Josipović

josipović
Dragutin Šantoši
06.12.2009.
u 14:14

Dosta je toga da nesposobni, kriminalni tipovi pljačkaju ovu državu, da zgrću bogatstvo na grbači malog čovjeka. Ja se ne mogu pomiriti s tim, da korupcija i kriminal budu vodilje ovog društva, poručio je Josipović

Predsjednički kandidat Ivo Josipović danas boravi na području Virovitičko-podravske županije. U Orahovici se susreo s građanima, u Slatini je u Hrvatskom domu govorio o svom predizbornom programu, u selu Sopje sudjelovao je na tribini, a oko 14 sati u središtu Virovitice družio se s građanima. Na svim tim skupovima i susretima, manje-više, ponavljao je odgovore na pitanje – zašto želi biti treći predsjednik Republike Hrvatske?

- Dosta je toga da nesposobni, kriminalni tipovi pljačkaju ovu državu, da zgrću bogatstvo na grbači malog čovjeka. Ja se ne mogu pomiriti s tim, da korupcija i kriminal budu vodilje ovog društva. Ne mogu slegnut ramenima na činjenicu da korupcija otima Hrvatskoj preko 12,5 milijardi kuna ili 10 posto našeg proračuna. To je cijeli muzej koji ćemo otvoriti u Zagrebu, to je 10 'Arena', to je 10 zagrebačkih aerodroma. Ne mogu ostati hladan na takvu nepravdu. Ona se tiče sviju nas, naše djece i naše budućnosti, rekao je Josipović.

Dosta je pljačke i lupeža

- Dosta je pljačke, lupeža koji izigravaju uspješne političare i biznismene, rugaju se svima nama. Rugaju se našoj pameti. Dosta je toga i zato želim potaći sve vas da uđu u savez za novu pravednu Hrvatsku. Jači smo od njih. Jači smo od te mafije, jači smo od razbojnika. Želim zdravu ekonomiju u kojoj će svatko naći svoje mjesto da pošteno živi od svog rada i prehrani svoju obitelj. Ne želim da mi se nikada više ne dogodi ono što sam doživio prije 2 mjeseca. Sreo sam svog učitelja kako kopa po kanti za smeće…U Pravednoj zemlji škverovi proizvode brodove, a ne afere. U pravednoj zemlji znanje vrijedi više od veze. U pravednoj zemlji znanje je dostupno i siromašnima, izjavio je predsjednički kandidat Ivo Josipović.

 

Komentara 74

SM
SMITSMIT
10:13 07.12.2009.

IVO PUSIĆ KAJIN JOSIPOVIĆ.. NEEEĆE PROĆI uzalud vam trud svirači...

OB
-obrisani-
14:49 06.12.2009.

Druge drzave imaju mafiju. U Hrvatskoj mafija ima drzavu. to je borba protiv vjetrenjaca, Ivo .... pljuc!

JA
jankoprekobrda
15:17 06.12.2009.

Definicija Hr. politicara: Ni brige ni pameti, ni postenja ni srama!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije