Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči uprknuća

J. Rošin: Sve je krenulo nizbrdo kad je J. Kosor došla na vlast

jerko rošin
Dalibor Urukalović/PIXSELL
14.03.2012.
u 20:14

- Kad ste s nekim dobri pokušat ćete ga barem razumjeti, ali puno toga je potrebno da bi se mene uvjerilo da je Sanader kriv, rekao je.

Stari-novi HDZ-ovac Jerko Rošin spreman je za veliko predstavljanje svoje zbirke pjesmica Uprknuće koje će u četvrtak doći popratiti brojni sadašnji i bivši HDZ-ovci, ali i pola vlade.  Komentirajući stanje u stranci čije mu je članstvo obnovljeno odlukom Visokoga suda časti, Rošin je za 24sata TV kazao da je njegov povratak znak da HDZ-u postoje zdrave snage, a što je bitnije za samu stranku negoli za njega jer nema ambicije penjati se prema vrhu.

- U HDZ-u postoji mnogo dobrih ljudi kojima samo treba dati priliku, a za sve ono dobro i naravno loše u stranci kriv je vrh, kazao je Rošin. Osvrnuo se i na dosadašnje stranačke čelnike. Franju Tuđmana naveo je kao ključnu figuru i smatra da su negativni komenatri na njegov račun neprimjereni. Za prijatelja Ivu Sanadera kaže da je usmjerio stranku prema Europi.

- Dolaskom Jadranke Kosor stvari su krenule nizbrdo, posebno u stranci, nadovezao se. Što se tiče njegova prijateljstva s Ivom Sanaderom, smatra da je prijateljstvo izvan kategorije politike.

- Kad ste s nekim dobri pokušat ćete ga barem razumjeti, ali puno toga je potrebno da bi se mene uvjerilo da je Sanader kriv, rekao je.

Kao i predsjednik HDZ-ova suda Florijan Boras opovrgnuo je da su ručali zajedno sa Sanaderom.

- Borasa nisam ni vidio u restoranu, a tamo nisam došao na ručak sa Sanaderom. Živim u blizini pa sam u restoran išao na sastanak s novinarima - pojasnio je.

S bivšim premijerom ipak je pričao. Sanader mu je rekao da je njegov povratak u stranku veliki doprinos rješavanju problema u HDZ-u.

Komentara 41

VE
verrmaj
21:54 14.03.2012.

Sad kad se radi o jednom vrhunskom polozaju svi su se okrenuli protiv Ja

ŠI
šifra2
20:56 14.03.2012.

Sanader rješava probleme u HDZ-u. Neka Ivo samo iz stranke povuče one s kojima je pljačkao i one koji su mu ljestve držali i problema više neće biti!

DO
domagojb963
09:50 15.03.2012.

crna vrana čovek je podvojena ličnost. A petokraka pokušaj otpora prema lustraciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije