Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
topnički dnevnici
Povratak na članak

J. Kosor: Sve smo predali; Brammertz: Tražite još!

Još uvijek postoje razni putevi u istrazi koji se mogu istražiti i drago mi je čuti da će se to i učiniti - kazao je suzdržani Brammertz.

Komentari 112

Avatar ljutatrava
ljutatrava
22:56 28.05.2010.

..ima nade,ima! ..uz ovoga haškog brabonjka i uz ovu našu političku \"elitu\" velika je šansa da nikada NE uđemo među one koji su nam nametnuli embargo na oružje kada nam je bilo biti ili ne biti. Jaca,Šeksonja &company samo nekaka nastave ovako i bit će to Ok. Ne ulazimo! Poglavlje 23.-pravosuđe tako i tako NE možemo ispuniti jer da ispunimo ovi koji su sada najveći zagovornici ulaska u EU,ovi koji dočekuju ovakve kao što je ovaj lik -idu u zatvor.Poučeni prošlošću i onome kako Velika EU vodi dvostruku ,trostruku i višestrku politiku prema HR može se zaključiti da bi Oni i oprostili našim \"vizionarima\" ali ...prvo top.dnevnici-ako ih nema-ustupci na drugoj strani, bolesnoće od zakona-istospolni u brak,brat i sestra moguse vjenčati...i sl sranja uvezena iz engleskih internata i naši u Haggu dok god budu te sile to tražile,zahtjevale.I tako u krug. \"Vizionarima\" je osnovni razlog pristupni fondovi da bi zatrpali financiske rupe koje su nastale NJIHOVOM politikom-to je jedini razlog a ove priče da će nas primiti , ponovo,nazad u Evropu netreba komentirati-mi smo oduvjek u evropi i nismo se micali sa ovih prostora..samo što imamo ljigavce na vlasti koji radi vlastitih interesa bi iskopali grob vlastitog oca,skinuli cipele i poklonili onima koji obećavaju a dok nam obećavaju jedna po jedna država ide u bankrot.Neka ove naše ljige samo tako nastave,nikada nećemo u tu glupu zajednicu.

VL
OB
-obrisani-
23:04 28.05.2010.

28.05.2010. u 18:15h 9A9 je napisao/la: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ To je pravi komentar !! Prave nas idiotima u vlastitoj kući,a gopodja se ponaša kao sluga svih slugu.Hrvatska vlast i opozicija su obični guzičari i petokolonaši koji nisu ništa naučili iz hrvatske povijesti.Tisućuu godina nismo imali državu i nije prošlo niti 20 godina,a već smo pali pod novo ropstvo.Da se može toliko biti bez ponosa i morala,to je teško shvatljivo.Da Jadranka Kosor ima morala kao čovjek dala bi ostavku.Sve ovo vrijedi i za članove oporbe,Milanović,Pusić itd svi su oni isti ! Valjda se nadaju da će u novoj EU biti nagrađeni sa ekskluzivnim poziocijama na račun veleizdaje i prodaje Hrvatske.Oni su zapravo predstavnici EU birokracije i stvari talo treba postaviti.Ovaj masonski zlikovac je običan politikant,a ne tužitelj,a to je bio i onaj dvospolac Carlo del Ponte.

VL
OB
-obrisani-
23:10 28.05.2010.

ŽIVJELA SKORA PROPAST EU SMRDLJIVE UNIJE !

VL
PR
promjena2
23:20 28.05.2010.

To su \"jugojanjicarske mafije\" koji su se usredotocili da sto vise HRVATSKO nanesu stete samo zbog svog lopovskog posla hdz-eguzolizovci sa sdp-povcima su glavnina u toj \"jugojanjicarskoj mafiji\" su povjerili svom ravnatelju mesicu.

VL
PI
Pippo9
23:31 28.05.2010.

Brammertz nastavlja s svojim lažima i izmišljotinama pomoću kojih pokušava opravdati poraz haaškog suda i nedostatak dokaza protiv Gotovine

VL
ST
stefj
23:45 28.05.2010.

Da li Jaca sada vidi kako prolaze ljigavci i sluge? Ili to još nije jasno? Neka samo tako nastavi, sad će i Slovenci odbaciti sporazum i tražit još. A Jaca samo dijeli i poklanja, a zašto i ne bi, nije njeno...

VL
MA
malitrn
23:46 28.05.2010.

Zar niste birali josipovića koji je najavio sve što radi? Zar niste birali mesića koji je takođetr najavio šta će radti ? Zar ne birate SDP i HDZ dva blizanca izdajnička kao da ne postoje druge opcije ? Zar HSP i magistar Đapić ipak nebi bili veći ljudi ? Pa manji ili ogavniji od mesića, sanadera, milanoviča, josipoviča,da ne spominjem pusičku, hladnokrvnog dvostrukog ubojicu čačića ! Pa sami lizači najsmrdljivijih globalističko-imperijalističkih guzica ! Da je Đapić sto puta kupio diplomu neusporedivo je bolji od nabrojanog gnoja ! Nečete da shvatite da se oni na vlasti bogate ovako ili onako i da se to podrazumijeva, a da se samo bira između manjih zala ! A recimo Đapić je daleko manje zlo od ovih nabrojanih ! Jer nema gorije i gadnije i odvratnije stvari od izdaje, koja se, kad su u pitanju nacionalni interesi, zato i zove VELEIZDAJA ! A što je najsmješnije mi smo saveznici u NATO-u onih zemalja koje nam šalju ovog klauna bramertz-a i onog hermafroditskog klauna del ponte prije njega ! A šta NATO radi od Hrvata u BiH to je još tragikomičnija priča ! A Hrvatski političari bi trebali braniti interese SVIH Hrvata bilo gdje ako se gaze njihova osnovna ljudska prava, kao pravo na izbor svojih predstavnika(muslimanski izbor klauna željka komšiča), kao pravo na informiranje na svom jeziku( zabrana HTV Mostar), kao pravo na neotuđivost imovine ( NATO tenkovi u trezoru Hercegovačke Banke), kao pravo na ravnopravnu zastupljenost u tijelima vlasti( u Mostaru, muslimanski glas vrijedi 4 Hrvatska glasa pa do osporavanja prava Hrvatima na konstitutivnu jedinicu ) . Hrvatska je supotpisnik i garant Dayton-skog sporazuma koji sve to predviđa i garantira ali u RH vlast takmiče se tko će više izvrijeđati i poniziti pripadnike svog naroda u susjednoj državi ! A sad su nam gnjusovi milanović i kosor želi oduzeli i pravo na glasovanje iako imaju državljanstvo što je nezamislivo u bilo kojoj zemlji koja drži do svog naroda i svojih građana ! Hrvati pristaju na najimbecilnije podvale da su Hrvati iz BiH neki teret, da nisu Hrvati, na stalne i neviđene podvale i poniženja koja jedan narod nanosi sam sebi !! Dosta čitam povijest ali još nisam čuo da je ikojem narodu ikad koristilo da sam sebe podijeli na dva manja ! Čuo sam da su velike zemlje ujedinjene kao ujedinjeno kraljevstvo ili sjedinjene države, a sada Hrvati prvi puta u povijesti misle da će im biti bolje kada će biti manji, razjedinjeni ! Takve besmislice samo Hrvati mogu progutati !!! Pa šta se onda čuditi što primaju nekakvog gada ucjenjivača i spletkaroša Bramertz-a

VL
OB
-obrisani-
18:15 28.05.2010.

Nikada sluge nisu pisale povijest. Dok oni koji, navodno, predstavljaju Hrvatsku budu klečali pred dokazanim hrvatskim neprijateljima ne će biti pomaka nabolje. U normalnoj bi državi Brammertzu bio zabranjen ulazak. U okupiranoj Hrvatskoj pred njim kleči samoproglašena vlast. Čudi mei me da još nije dobio desetak državnih odličja.

VL
DU
Deleted user
18:36 28.05.2010.

kad ce ovdje konacno doci do referenduma dali mi uopce hocemo u europsku uniju?

VL
OB
-obrisani-
18:41 28.05.2010.

Sergea Brammertza -- NOSI SE U PIZDU MATERINU, JEBEM TI MATER

VL
VU
vulkan
19:10 28.05.2010.

...ma tko jebe tog seratora brammertza i europsku uniju.....pa zamislite da sad uđemo i da moramo davat još lovu za grčku....hahahahaha......

VL
TO
Toni12345
19:21 28.05.2010.

jadni nasi politicari kad se boje jednog brammertza... jadni li smo.....

VL
C1
caudillo_1
19:23 28.05.2010.

Serge Bilmezu a koji kurac ćeš od Hr tražit kad vrlo skoro sud donese oslobađajuću presudu za Gotovinu.....možda oca po dalmaciji?

VL
DU
Deleted user
19:25 28.05.2010.

Bramertz je englesko-srpski covjek.Sve radi da Hrvatska ne ude u EU bez Srbije. Tu sada treba imati muda,a posto ih gospoda Kosor nema,znaci nema od ovog nista,opet smo na cekanju i aparatima.

VL
TO
Toni12345
19:29 28.05.2010.

dragi politicari, ima li netko od vas nesto poput muda..... dokad ce vas neki sitni eu-birokrati ucijenjivati..... znam da je nas cilj eu, ali zasto nas trebate tako ponizavati..... politicari, gdje je vas ponos?

VL
DU
Deleted user
19:32 28.05.2010.

J.....ti takvu Europu u kojoj Bramartz vodi glavnu rijec.Bolje se maknuti od takvih pokvarenjaka.

VL
VU
vulkan
19:38 28.05.2010.

...trebala mu je jaca reći: \"pa nisam ja, buraz, top pa da imam topničke dnevnike.\"....hahahaha...il mu je mogla reći: \"kad ih nađemo, javim ti....nemoj ti mene zvati...ja tebi javim\"....hahahahaha.......

VL
HR
hrvatin
19:43 28.05.2010.

Pokojni Franjo Tudjman,ziva i mrtva legenda i heroj,je ovakve smradove poput ovog bramertza izbacivao iz ureda...ali nema vise Franje Tudjmana,a bez njega i Hrvatska je na izdisaju.Legende se ne radjaju svaki dan.

VL
VO
VolimZagreb
19:58 28.05.2010.

Slijedeći puta neka razgovara s Bajićem i šlus! Pa koja smo mi to liga da naši premijeri i predsjednici razgovaraju s običnim \"političkim tužiteljem\" suda koji za 2 godine neće postojati! Jbmti naš uzničare i EU ulizice.

VL
PI
Pippo9
22:52 28.05.2010.

Vlada i premijerka su predali sve dokumente koje su imali i ovdje je svima jasno da su to sramotne ucjene čovjeka koji to radi kako bi se opravdao za to što će Gotovina biti oslobođen

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.