Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Je li to...?'

Izvještavali UŽIVO o poplavama pa snimili nešto što nisu očekivali

Tijekom snimanja poplava ugledali Hulka u dvorištu
Foto: Youtube
1/4
25.08.2014.
u 09:32

Govoreći o poplavama, tijekom gledanja snimke voditelji su u dvorištu jedne kuće ugledali nešto što ih je omelo u priči o kojoj su izvještavali

Ekipa američke TV postaje WGN-TV izvještavala je o poplavama koje su pogodile Chicago nakon obilnih kiša, a za potrebe izvještavanja u emisiju uživo pustili su snimke s helikoptera koji je nadlijetao poplavljeno područje.

Govoreći o poplavama, tijekom gledanja snimke voditelji su u dvorištu jedne kuće ugledali nešto što ih je omelo u priči o kojoj su izvještavali. – Je li to Hulk u dvorištu – zapitala se voditeljica ugledavši kip poznatog stripovskog i filmskog junaka. – Oprostite, omeo me ovaj video – dodala je voditeljica.

I dok je TV ekipa kolutala očima na dvorišnog Hulka, iz kuće je izašao muškarac koji je stao pokraj kipa i pozirao im. Voditelji ni u tom trenutku nisu ostali imuni pa su se našalili kako je to najsigurnija kuća u gradu, a istaknuli su i kako u tom dvorištu nema vode unatoč poplavi.

Kako je izgledalo iznenađenje usred poplave, pogledajte u priloženom videu!

>> Žena tjednima čula zvukove iz stropa, nije mogla vjerovati o čemu se radilo

>> Vratili se s medenog mjeseca i ostali bez teksta kad su ušli u kuću

>> Pogledajte što se dogodilo kada se muškarac onesvijestio u metrou

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Objektivno...
17:32 26.08.2014.

Jel to snimano u Gunji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije