Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamolio Frljića

'Izvjesite natpis 'Apsolutna vlast kvari apsolutno - 69 godina vlasti SDP-a u Rijeci'

Oliver Frljić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
17.11.2014.
u 22:51

Siguran sam da će te prepoznati opravdanost ovoga zahtjeva te izići u susret ovome zahtjevu pošto se ne radi o političkoj nego o društveno opravdanoj poruci, piše u zamolbi koju potpisuje Aljoša Babić

Predsjednik Zelene stranke Aljoša Babić obratio se intendantu HNK Ivana pl. Zajca Oliveru Frljiću zamolbom koju prenosimo u cijelosti.

"Cijeneći Vaš društveni angažman koji poduzimate u svojstvu intendanta HNK Ivan pl. Zajca najljepše bih vas zamolio da prilikom premijerne izvedbe predstave ''Hrvatsko glumište“ dopustite izvjesiti natpis "Apsolutna vlast kvari apsolutno - 69 godina vlasti SDP-a u gradu Rijeci", na pročelju ustanove kojom upravljate. Time će te dati svoj prilog borbi protiv korupcije pošto je i glavni državni odvjetnik nedavno napomenuo da su najopasnija pojava u Republici Hrvatskoj upravo ''lokalni šerifi“. Složit ćete se da je gotovo 70 godina vlasti jedne političke nomenklature na određenom području više nego odlično okruženje za razvoj pojava koje su u suprotnosti s razvojem demokracije. Siguran sam da će te prepoznati opravdanost ovoga zahtjeva te izići u susret ovome zahtjevu pošto se ne radi o političkoj nego o društveno opravdanoj poruci".

>>Frljić u akciji: Na pročelju HNK u Rijeci osvanuo portret Bojana Glavaševića

>>'Drago mi je da smo toliki strah posijali u Zagrebu'

Komentara 17

PL
Placid
23:27 17.11.2014.

Smije li se na HNK u Rijeci izvjesiti poruka "Zapamtite Vukovar"?

ZX
zark x
23:47 17.11.2014.

Koliko mrznje u sebi nosi taj jadan Frljic koji "ne mrzi nikoga".

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
00:13 18.11.2014.

Zamislite kakvo je kazalište u kojem je ovaj intendant... dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije