Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'heroj, a ne zločinac'

Frljić u akciji: Na pročelju HNK u Rijeci osvanuo portret Bojana Glavaševića

HNK Rijeka, Bojan Glavašević
Foto: ''
1/2
12.11.2014.
u 16:27

Ovu akciju izveli smo kako bismo afirmirali kulturu mira i pokazali da društvo ne može biti talac bilo koje grupe svojih građana, kazao je intendant Oliver Frljić

Danas je na pročelju zgrade HNK Ivana pl. Zajca osvanuo portret pomoćnika ministra branitelja Bojana Glavaševića te privukao veliku pozornost prolaznika u Rijeci.

''Ja ne mrzim'' i ''Heroj, a ne zločinac'' natpisi su koji su pridodani portretu sina vukovarskog heroja Siniše Glavaševića čiju smjenu već danima zahtijevaju branitelji prosvjednici u Savskoj ulici u Zagrebu. Ovo je samo jedna od ''preinaka'' na pročelju kazališta otkad je intendantsku dužnost preuzeo Oliver Frljić, a koje su izazvale mnoge polemike u javnosti.

– Ovu akciju izveli smo kako bismo afirmirali kulturu mira i pokazali da društvo ne može biti talac bilo koje grupe svojih građana. Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca nikoga ne mrzi –- poručio je intendant Frljić.

Podsjetimo, na Dan neovisnosti na pročelje riječkog HNK-a postavljen je natpis Hrvatsko LGBT kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka uz zastavu duginih boja. Uoči premijere Talijanske drame "Pseudolusove muke" pročelje je krasio natpis Hrvatsko-talijansko kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka dok je ispod službene hrvatske zastave postavljena i ona talijanska.

>>Kazalište ideje i akcije ili tek smišljene provokacije

>>Frljićevoj 'Aleksandri Zec' Grand Prix, a Montažstroju specijalna nagrada
 

Komentara 164

MS
mare_split
16:42 12.11.2014.

Frljiću, ostavi kazalište i kulturu - kulturi! Idi ... možeš i u Bosnu i tamo laprdaj! Ovo je jasan primjer zloporabe ovlasti i funkcije i za očekirvati je da se toj b.... uruči trenutni otkaz! ... A tko je heroj,j, a ne zl.očinac, to je potvrdio Haaški sud! Ovaj bio da je što nikada ne će moći biti! 'Heroj' ... po modelu Mirka i Slavka!

DU
Deleted user
16:40 12.11.2014.

Kud će suza nego na oko! - ali ima i onih koji su slijepi kraj zdravih očiju odnosno taj isti Glavašević Jr. ne vidi da mu je šef ubrao sve i sva u životu via PTSP koji ne samo da je iznad zakonskog praga (on ima blizu 100 % bez vidljivog ožiljka ili rtg razvidnog gelera, sve na psihu) nego i gumilastik tipa, odnosno kad nastupa na novu funkciju, paralelno s novim vozačem i novom limuzinom, on sebi sam skine par % invalidnosti, onako kao milosrdan čin. Nesposoban za razrednu nastavu, što je po zvanju, ali zato čim vidi povorku limuzina i kabinet u vrhu vlasti RH - hop! Tako da Glavašević Jr. uopće nebitan u cijeloj toj priči nego riba smrdi od glave...

BU
Bulaba
16:38 12.11.2014.

Eto, i uhljeb Oliver Frljić podržava "mirotvornog" uhljeba Glavaševića. Nije moglo bolje. Samo još Savo Štrbac fali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije