Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDO Vukovar

Izvidima utvrditi tko je odgovoran za nesreću

Bošnjaci,utapanje,očevid
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
04.05.2015.
u 10:02

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović najavio je da će u sklopu daljnje istrage biti obavljena i obdukcija tijela Martina Babogredca (19) i Marka Prgića (33)

Dan poslije velike tragedije u Bošnjačkim vjerovima, nedaleko od Bošnjaka u županjskoj Posavini, priopćenjem za javnost oglasilo se i Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru.

– Prema dosad prikupljenim podacima do utapanja je došlo prilikom prevrtanja čamca u kojem su bile još dvije osobe koje su se spasile. Naložena je obdukcija tijela muških osoba, a nadležno državno odvjetništvo naložit će provođenje izvida radi utvrđivanja moguće kaznene odgovornosti u svezi s ovim događajem – navodi se u priopćenju ŽDO.

Na mjestu nesreće novinarima je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović najavio kako će u sklopu daljnje istrage biti obavljena i obdukcija tijela Martina Babogredca (19) i Marka Prgića (33). Tada će se znati i jesu li njih dvojica konzumirala alkohol prije vožnje čamcem na koji su stavili moped. Navodno je jedan od očevidaca nesreće snimao događaj mobitelom. Na snimci se vidi moped u čamcu. Policija je pregledala videozapis.

Druge dvije osobe, koje su se također nalazile u čamcu, Dario Juzbašić i Toni Matanović, i dalje se nalaze u vinkovačkoj bolnici. Izvan su životne opasnosti. Mještani Bošnjaka i dalje su u šoku nakon ove tragedije te se sve češće pitaju je li njihovo selo ukleto jer im često stradavaju mladi ljudi.

>>Mladi lovac i nogometaš utopili se kad su u čamac natovarili moped

Komentara 2

OB
ObrenM
10:25 04.05.2015.

Mlade ljude,koji umru od bolesti,u prometu bez svoje krivnje,treba zaliti,a ove koji su se nenormalno ponasali (po kazivanju ocevidaca) dva dana,treba sada proglasiti herojima.Mozda i hvaliti konzumaciju alkohola i tko zna cega jos,te njihovo bucno divljanje cijelu prethodnu noc.

BA
balic
10:29 04.05.2015.

Kakvo ukleto selo tko jos u takvo sta vjeruje,ni ja kao krscanin u takve gluposti ne vjerujem..Neopreznost,nepromisljenost,bezbriga mladih dovodi do nesreca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije