Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi napad na Božićnom sajmu
Povratak na članak

Tužitelj: Prije napada uzviknuo je 'Allahu Akbar'

Policija je još uvijek u potrazi za napadačem. Iz Strasbourga se javio i Miroslav Papa koji je dao više informacija o statusu hrvatskih državljana koji su se našli na tom području

Komentari 143

JA
jadrmatic
07:11 12.12.2018.

Chekkat Cherif iz Maroka, legalni i zakoniti migrant po Marakešu, a migracije su izvor blagostanja, inovacije i održivog razvoja u našem globaliziranom svijetu.

VL
BR
Brandfackel2
07:28 12.12.2018.

Smrt, bol i strah diljem Europe prvi su plodovi Marakeškog sporazuma i ostalih politika koje nam servira neoliberalna žgadija diljem kršćanske Europe. Napomena glasačima HDZ-a, SDP-a i ostalih antisuverenističkih partija, vi ste svojevrsni suučesnici u ovom zločinu i uništavanju europskog kršćanskog identiteta.

VL
Avatar taqa
taqa
07:31 12.12.2018.

Znaju da im u njedrima živi 26 000 terorista i oni ih samo prate.

VL
DU
Deleted user
07:26 12.12.2018.

Nakon žutih prsluka i Strasbourga,molio bih jedan članak o prvoj dami Francuske,kako se dobro nosi s godinama,neki modni detalj,kako je zasjenila i mlađe,možda savjet oko prehrane i držanje linije...

VL
TO
tobija
09:01 12.12.2018.

čitam hrvatske medije. on je kriminalac, rođeni francuz, ovo i ono... samo nije jedino što u biti je, ISLAMSKI TERORIST

VL
NE
Nemojtako
08:42 12.12.2018.

Ni stari Rimljani nisu shvatili da im se carstvo urušava. Kraj civilizacija je normalna pojava. neki barbari dođu s nožem u zubima, a neki s ispruženom rukom. Što više naivnih debila, to lakši posao. Europske vrijednosti i islam su nepomirljivi. No, mi to ne želimo shvatiti, dijelom i zbog nevjerojatne ljevičarske mržnje prema kršćanstvu kao korijenu Europe. Tako današnji ljevičari i liberali potpomažu islamski teror i psotaju njegovi saveznici. Hotimise ili nehotimice, za žrtve potpuno svejedno, a uskoro će biti svejedno i za takozvanu Europu tolerancije, duginih boja i neograničene ljubavi, bla, bla, bla. Bitno je da si čovjek....

VL
DU
Deleted user
08:56 12.12.2018.

Nesuđeni kandidat ljevičara za predsjednika, g. Z. Milanović za večernji kaže:" Histerija zbog tih ljudi koji traže zrnce sreće veća je nego ikad"... i čovjek je u pravu. Čemu histerija???? Oovi koji su poginuli više ne traže niti jest nii pit, a ovi koji su ranjeni, pa dobit će neke velike pare od tužbe.... samo pare su danas važne, čemu histerija. Živjeli libtardi i njihove krilatice koje zadovoljavaju maloumne!!!!!

VL
ZH
zhecko
09:07 12.12.2018.

Šteta što nije bilo tamo društvo iz Mrakeša: Božinović i Merkelica sa velikom guzicom !

VL
Avatar southman
southman
07:52 12.12.2018.

Posljedica dugogodišnjeg bildanja gospodarskog razvoja putem uvoza jeftine radne snage iz bivših kolonija !

VL
DU
Deleted user
08:29 12.12.2018.

muslimani....

VL
IN
inot
08:18 12.12.2018.

otprije poznat policiji,debeli dosje,pod prismotrom,na listi,.... hm

VL
ST
Starotopoljanin
08:26 12.12.2018.

A sta ,to je gospoda borzan i novinarkom postala.gospoda borzan ovo gospoda borzan ono,pa jel ona radi u parlamentu ili novinarstvu crvenih,da ih ona izvjestava,svaka cast.

VL
KA
Karloho
09:05 12.12.2018.

Jad i bijeda...”Motiv napada još nije utvrđen. Pariško tužiteljstvo će istragu o napadu u središtu Strasbourga voditi kao da je riječ o terorističkom napadu.”...Samo u Francuskoj po službenoj evidenciji opasnih 26000 likova,a koliko ih je u ostalim zemljama. Pa izgledaleda da cijela Europa nema toliko vojnika,a najjadnije je da takve ti isti Europljani financiraju i ohrabruju raznim konvencijama.Da li netko štiti ‘građane ‘ Europe i njihova prava...

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:44 12.12.2018.

Nekako se iz članka slabo shvaća tko su ti "navodni" teroristi? Više se nitko niti ne usudi imenovati ih u medijima. Eto baš jučer dobijem poruku s filmićem kako u Njemačkoj u trgovačkom centru, manjine koje su europsko bogatstvo demoliraju božićno drvce. Zbog boljeg razumijevanja, radi se o manjinama čije žene hodaju zamotane u pratnji bradatih muškaraca.

VL
SA
samograd
08:50 12.12.2018.

Vielen dank, Mom Angela!

VL
MO
morejeslano
09:15 12.12.2018.

Religija mira na djelu! Ali baš mi padne na pamet da je i diktatoru Makronu ovo dobro došlo proglasio je izvanredno stanje (za sada samo u Strazburu i okolici) i zabranio sve demonstracije. Hmmmm??

VL
Avatar jest
jest
08:47 12.12.2018.

Tragikomično je to što su teroristi koji čine zlodjela po Europi već druga generacija migranata pridošlih iz Islamskog svijeta koje nitko nikada nije kvalitetno integrirao u društvo, sve u ime bezglave multikulturalnosti bez glave i repa. A kako Europa odustaje od svojih samih temelja koji su kršćanski, možemo očekivati samo rast problema sa novopridošlim migrantima i djecom migranata koji su već prije došli. Koliko daleko ide ludilo Europe moglo se vidjeti prije nešto dana kada je u jednom gradu Zapadne EU sud na zahtjev islamske zajednice naložio uklanjanje slika jednog poznatog majstora slikarstva sa ulica advenstski uređenog grada i to zbog kršćanskih motiva. Dakle u ime ludila tolerancije oni koji su pridošli uređuju život dominantnog stanovništva zemlje i retuširaju njihove same kulturne temelje. Europa se mora trgnuti ili ne neće biti.

VL
DU
Deleted user
09:08 12.12.2018.

Divlje zvijeri se nemogu asimilirati samo vezati ili ubit..a za zoo vrt baš i nisu!

VL
Avatar MK
MK
08:56 12.12.2018.

Jos nije ni mjesec dana proslo da je Milena Zajović za VL napisala clanak sa naslovom: ‘Ne možemo im ništa’, šapuće se o populistima u strasbourškim hodnicima.

VL
HE
hr.eu
10:10 12.12.2018.

Ovakve naš briselski uvlakač planira "prihvatiti" u Petrinji gdje će im omogućiti azil tj. tzv. "međunarodnu zaštitu" , a onda ih "legalizirati" tj. odobriti im azil tj. plansko naseljavanje u Hrvatskoj. Islamizacija ili bolje reći dekristijanizacija Hrvatske u punom zamahuu u režiji briselske masonerije i njihovog vjernog pijuna na čelu "komesarijata" za Hrvatsku u liku anemičara. A to što će ti islamski teroristi proliti prije ili kasnije hrvatsku krv, ap to anemičara nije briga, to je za njega "kolaterala" na putu ispunjenja zadaća koje su mu dane od masonskih gospodara tame, a koje on vjerno ispunja od Istambulske, do Marakesha itd.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.