Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Izraelci zaplijenili iransko oružje koje su švercali u Libanon

Izraelska mornarica pretražila je brod u vodama oko Cipra i našla oružje za koje kapetan i posada nisu znali, a koje je navodno bilo namijenjeno libanonskim islamskim militantima.

Komentari 50

OB
-obrisani-
00:11 05.11.2009.

Kiro sada lažeš kada govoriš o haremima, a lagati je ružno i to su te trebali doma naučiti. Crovata te pitao jel misliš o silovanim ženama jer u tvom komentaru od 23:47 si tako napisao, nemoj se pokušavati izvlačiti jer toneš sve dublje.

VL
OB
-obrisani-
00:34 05.11.2009.

Kiro ne laži, kada bi to bila i istina da je bila samo jedna bitka kojom je Aleksandar pokorio Perzijance onda je to carstvo zaista bilo jadno. naravno da su sukobi sa Rusijom bili pogranični samo se nakon svakog sukoba sa Rusima ta granica pomicala na štetu iranaca, lijepo je da si t iranofil i da se diviš jednoj velikoj i bogatoj povijesti ali zato nema potrebe lagati ili iskrivljavati činjenice.

VL
OB
-obrisani-
00:46 05.11.2009.

P.S. Ispravak: \"povjesničara\" *** Jesi li ti znao kako su npr. slavni Spartanci, poznati po ratnom umijeću, poraženi u preko 50% ratova i bitaka koje su vodili? Čini li ih to lošim ratnicima? Ukratko, navedi mi samo jednu zemlju čijaja se ratna povijest može mjeriti sa onom iranskom, da vidimo!

VL
OB
-obrisani-
01:14 05.11.2009.

Kiro, pa da to neznaš, bitka kod tzv Perzijskih vrata kod grada Jasuđ-a u današnjem Iranu, perzijanci su gotovo svi izginuli ali je gubitak Grka bio zastrašujuč.

VL
OB
-obrisani-
01:20 05.11.2009.

Ma nemoj mi reći penicilin, baš se pitam odakle si pročitao o bitci kod Perzijskih vrata, te tko je pisao taj tekst na hrvatskom jeziku pa čak i uredio onu sliku. Ako pogledaš tekst za 5 minuta, pojaviti će se i slika. :)))))))

VL
OB
-obrisani-
01:58 05.11.2009.

O Gaju Juliju Cezaru, naravno. Zašto misliš da imam loše mišljenje o Aleksandru? Nemam. Njega naime preziru samo zoroastrijci (što nisam) budući kako je odgovoran za spaljivanje njihovih svetih knjiga. Što se Kira tiče, to je vjerojatno jedini osvajač u povijesti kojeg su poštivali baš svi, od Perzijanca što je logično, preko Babilonaca, zatim Židova i Medijaca, pa čak i Grka s kojima nije došao u doticaj. Ne pamtim niti jedan sličan slučaj u povijesti...

VL
RE
rezonancija
09:55 05.11.2009.

Ovo je prica za malu djecu...rusi imaju svoje baze u siriji i ..onda to dopremaju njihovi ratni brodovi...do sirije a onda do libanona ..a zidovi mogu pristupiti njihovim brodovima ...njet

VL
PO
pocrn
19:15 05.11.2009.

..he..he..ma gdje bi to oni,he,,he,, tko bi jos u takvo sto mogao i posumnjati,,he,,he,,..., he,,he,,zar licemjerni kamenodobni teheranski neugledni diktatorcici.... ..te arogantne diktatorske teheranske bitange ubijaju svoj vlastiti puk, tortura zastrasivanje i represalije svih vrsta su postenome iranskome pucanstvu svakodnenica,, mozes si misliti sto lupezi tada misle i \"zele\" drugima.!Bok!

VL
OR
orisis
15:08 08.11.2009.

trunchbull... ono kaj se vidi nije ono za kaj se predstavlja u Dimoni.Hesbollah ovi magazini oruzhja su prazni jer ih mi praznimo.Hamasovci su muhe...A kak si rekel mi uvijek imamo A bombe ako nekaj ode krivo...Dobro je da su Iranci zabrinuti..

VL
KV
KlR_VELIKI
21:19 05.11.2009.

rechnungen7, ako je tako kao što ti govoriš, onda objasni kako to da je Izrael poražen protiv proiranskog Hezbollaha 2006. godine? Kako to da se izraelske rakete raspadaju prilikom pokušaja lansiranja u svemir, a Iran zabilježava 100%-tne uspjehe? Kako toto da je iranski gospodarski rast 7%, a izraelski uz svu američku pomoć gotovo ravan nuli? Vidiš, činjenice govore kako se sve što Iranci dotaknu pozlati, dok se sve što Izraelci dotaknu pretvori u govno.

VL
OB
-obrisani-
19:55 04.11.2009.

eto, zakon jačeg... koliki brodovi svakodnevno švercaju gomile američkog oružja, namijenjenog izraelskoj vojsci \"za upotrebu protiv države palestine i njezinih građana\"... ...pa nikom ništa...

VL
MM
Mladen Miletić
19:56 04.11.2009.

Nitko neče tražiti ili se se žaliti za taj nalaz nije ni problem naročito ako je to zaista Izraelsko vlasništvo.. Kako znamo odavno jako su lukavi ti dečki i znaju sve; kada je Sadam sređen tko je najgori na svjetu,etu, i tko je na redu....

VL
OB
-obrisani-
20:01 04.11.2009.

Je li ikome zvuči logično kako bi se oružje prevozilo pod krinkom civilnog tereta, kako bi takav brod plovio bez zaštite, te kako zaštitari ne bi napali \"specijalce\" koji im se približavaju, te kako bi kapetan bez razmišljanja dopustio pregled broda? Je li ikome logično i to da bi Iran umjesto preko najvećeg saveznika Sirije koja graniči sa Libanonom slao oružje brodovima oko Arabije uz koju zbog somalskih gusara patroliraju deseci međunarodnih vojnih brodova, zatim kroz egipatski Sueski kanal (s kojim Iran nema dobre odnose), te zatim uz samu izraelsku obalu?! Priča je šuplja ko sir, no od izraelskih lažova ništa se drugo ni ne može očekivati.

VL
PO
pocrn
20:13 04.11.2009.

..kirilo velika blentovina.....na sva tvoja pitanja jedan jedini je odgovor.he..he.. ..strah, strah, strah,,,,he,,he,,he, kuzis sada budaletino!!?Ponekad si simpaticno smijesan kada pokusavas izvaliti nesto pametno..he..he.., pak obicno si smrtno dosadni dupeglavac.!Bok!

VL
Avatar TheJack
TheJack
04:32 05.11.2009.

160 kilometara od obala Izraela, ili 140 kilometara van svojih teritorijalnih voda i nadleznosti. Pravno razlika izmedju pirata sa obala Somalije i marinca zidovske drzave nema. Sverc oruzja za teroriste je grozan, ali i nacin kako je akcija ucinjena od strane zidova. Prakticno ni jedan brod nije siguran u blizini izraelskih voda. Sto da nisu nasli nista? Ispricali bi se i gotova prica!! Da je bilo tko drugi ucinio tako nesto, cak i u svojim teritorijalnim vodama, pokle bi price do neba, ali ne i za zidove. Oni mogu da rade sto hoce i gdje hoce, jer Bogec moj, bio je i taj holokaust, ne? Nitko drugi u ovome svijetu nije patio do njih?

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
05:31 05.11.2009.

Razlika između somalskih pirata i izraelskih marinaca? Nikakva, jer i jedni i drugi otimaju u međunarodnim vodama.

VL
OB
-obrisani-
23:34 04.11.2009.

TIK-TAK.....TIK-TAK.... TIK-TAK................... Iranske mule i ajatolasi, i te kako zale za prilicno nediplomatskim natupima Busha na cijim cestim retorickim ispadima, uspjesno su gradili antizapadnu histeriju kojom su svoju vlast ucvrscivali. Sada je na redu tiha ali mngo opasnija i konkretnijaija diplomacija koja nudi sve manju mrkvu i sve vecu palicu. Od kako je Obama ponudio ruku dijaloga i suradnje, mulama se tresu i dimije i stolica. Jer ako bi pristali na normalizaciju odnosa sa Zapadom kao prvo teznju ka nuklearnom naoruzanje ne bi mogli vise opravdavati obrambenim cinom i kao drugo jos gore po mule i ajatolahe, demokracija bi dosla u Iran a to bi znacio kraj ovih klerikalnih fasista! Zato njima ne treba netko tko bi prihvatio ponudjenu Obaminu ruku, nego netko tko ce i od Obame napraviti iranskog neprijatelja. Za takav idotski zadatak Ahmadinedzad je vise nego dobar pokusni stakor. Svojim bolesnim umisljanjem kako je on imam Mahdi koji se kao mesija vratio na ovja svijet da bi ga ognjem i macem osvojio i islamizirao, zatim sve cescim otvorenim prijetnjama o nuklearnom Holocaustu odnosno brisanju Izraela sa lica zemlje, kao i otvorenim provokacijema prema Zapadu kada je u pitanju stvaranja iranskog nuklearnog naoruzanje, u stvari su Nedjo, mule i ajatolasi, zapoceli hod po zici sa koje nije pitanje hoce li pasti nego je pitanje vremena kada jer prije ili kasnije slijedi neka njihova glupost preko koje ni Obama nece moci prijeci. A nakon toga, Iran bi mogao postati najveci svjetski izvonik pepela. Proslotjednim vracanjem vremena za jedan sat u nazad, serijatske barabe do proljeca produzile su sebi zivot ali samo za jedan sat ali sat i dalje neumoljivo tika i ako se u medjuvremenu ne opamete slijedi bucna vekerica. Sat je navijen i tika li tika! Tik-tak, tik-tak, tik tak……..! Znamo, kada se na serijatskom satu poklope kazaljke (ciza) to znaci da netko misli na na serijatski rezim i njihovo neminovno budjenje uz zavijejuce sirene za uzbunu od kojih mulama i ajatolasima vrijeme zauvijek staje a pocinje mark, mrak i opet .... mraaaak! I tako se svijet spasio i nastavio sretno zivjeti The End

VL
OB
-obrisani-
23:36 04.11.2009.

Ne pričam ja gluposti, već si ti - budala. Iranski zrakoplovi bez problema lete kroz turski zračni prostor isto kao i obrnuto, a identična situacija je i sa Irakom. Zar misliš kako piloti u F-16 vide unutrašnjost transportnih zrakoplova? Hahaha..... Hezbollah NIJE teroristička organizacija, barem ne za nas Hrvate i za ostalih 190 zemalja svijeta. Nauči već jednom da kad pišeš po hrvatskim komentarima da se okaniš židovskih političkih svjetonazora, jer samo tvoj Izrael, Amerika, Nizozemska i Kanada smatraju Hezbollah \"terorističkim\". Ja već sutra mogu bez problema ući u bilo koju hrvatsku banku i uplatiti novac na račun Hezbollaha.

VL
OB
-obrisani-
23:39 04.11.2009.

Crovata = KRETEN Prema islamskim vjerovanjima, Mahdi je za muslimane slično što i Isus za kršćane; očekivani mesija koji će se pojaviti, a neki vjeruju da je već živio i da će se ponovo vratiti te učiniti zemaljski raj svee do kraja svijeta. Nakon što je Ahmadinedžad upotrijebio jedan Madhijev citat koji ima veze samo s filozofijom, u medijima je odmah bez ikakve logike ili analogije posložena priča o \"zazivanju proroka\", \"vladanju svijetom\", te o \"nuklearnoj kataklizmi\". Suvišno je spomenuti koliko političara citira Isusa, a niti jedan nije doveden u kontekst sa tobožnjom \"kataklizmom\", jednostavno zato što je to idiotski.

VL
MM
Mladen Miletić
20:16 04.11.2009.

Da se nisu namjerno zabunili neka bolje pogledaju sigurno je njihov brod, tovar da ih testiraju dali bi ga našli da netko šverca. zna se čista uspijela vježba ! Neki nas rado brišu nedaju raji da pišu !

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.