Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA NAPADA

Šest mjeseci nesvakidašnjeg nasilja na Bliskom istoku: Likvidirana trećina boraca Hamasa, a taoci još uvijek neoslobođeni

07.04.2024.
u 17:35

Točno je šest mjeseci od brutalnog napada Hamasa na Izrael, koji je pokrenuo novu spiralu nasilja na Bliskom istoku, a užasima se još ne nazire kraj

Komentara 5

BI
billynik
18:12 07.04.2024.

Kako nije, pravi je cilj bio pobiti sto vise Palestinaca i razoriti im svu infrastrukturu, bolnice, škole, dzamije… i protjerati ih iz Gaze. Isti takav zločin se ponavlja svakim nekoliko godina i licemjerni Svijet šuti zajedno s muslimanskim zemljama a Izrael je sve veći.

DO
dopizdilomi
19:24 07.04.2024.

Ne razumijem svrhu talaca ukoliko se ne koriste ipak je riječ o teroristima koji izgleda jako brinu za kolateralne žrtve za razlika od izraelskih obrambenih snaga.

MA
MadMax1
18:02 07.04.2024.

Potrošili su i isprobali moderno oružje i pozicionirali ga na tržištu. Tajkuni su dobili zemlju na području Gaze. Takvom zaslugom mira sigurno nikad neće imati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije