Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvo iznenađenje

Mornar se vratio iz misije pa ostao u šoku kada je vidio što mu je supruga tajila

Natasha Daugherty
Foto: Facebook
1/2
29.06.2017.
u 09:39

Chris Daugherty šest mjeseci proveo je na nosaču zrakoplova Carl Vinson, a kada se vratio kući, dočekalo ga je nešto što nije očekivao

Natasha Daugherty iz grada Temecula u Kaliforniji suprugu je pripremila neviđeni doček kada se vratio iz vojske nakon što je šest mjeseci proveo na američkom nosaču zrakoplova, na brodu Carl Vinson. 

Žena je tjedan dana nakon što joj je suprug Chris otišao u misiju saznala da je trudna s četvrtim djetetom te mu je odlučila to reći tek kada ga vidi uživo, a ne preko telefona ili poruke. 

Sretne vijesti američki mornar saznao je tako 23. lipnja kada je njegov brod pristao u luku u San Diegu, a doček je snimljen te ga je Natasha podijelila na Facebooku. 

Na snimci se tako vidi kako u zagrljaj ocu prvo trči njegovo troje djece dok supruga Natasha iza njega drži natpis ''Dobrodošao kući bebin tata" preko trbuha, sve dok joj nije prišao. Ona je tada maknula natpis, a suprug je prvo nekoliko sekundi stajao i zbunjeno gledao te je prstom bocnuo po trbuhu pitajući se je li stvaran. 

Kada je shvatio da mu je supruga uistinu trudna, zagrlio ju je i poljubio. 

– Bio sam zbunjen pa sam je bocnuo jer nisam bio sigurna pokušava li me prevariti ili je stvarno trudna – ispričao je kasnije ponosni otac koji je sretan zbog djeteta koje očekuje. 

Natasha je ispričala kako je svome suprugu tajila da je trudna jer mu je to htjela reći uživo. To je trenutak koji će pamtiti cijeli život. Kada mu je slala obiteljske fotografije dok je bio na putu, trudna Natasha trbuh je uvijek skrivala iza druge djece kako njezin suprug ne bi ništa posumnjao. 

Natashi je termin u kolovozu, a sretni roditelji očekuju još jednu djevojčicu. 

Komentara 4

OB
ObrenM
10:37 29.06.2017.

Neka ima lijepih vijesti ,koje velicaju veliku obitelj punu Ljubavi.

ME
MejaCity
11:38 29.06.2017.

odes na brod i kad se vratis vec imas dijete nije ni bitno cije je kuca kraj ceste hehe

Avatar whack.tack
whack.tack
12:00 29.06.2017.

ja mislio da mu je pokazala malog crnca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije