Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo

Roditelji se šokirali kada su vidjeli što leži pokraj bebe u krevetiću

beba duh
Foto: Facebook
1/2
26.06.2017.
u 09:38

Laura Haigh i njezin partner Dean Evans provjeravali su spava li njihov sin kada su na kameri vidjeli nešto zastrašujuće

Gledati svoje dijete kako spava pobuđuje vjerojatno najljepše osjećaje kod roditelja. No ono što su Laura Haigh i njezin partner Dean Evans vidjeli dok su gledali svog 18-mjesečnog sina kako spava, u njima nije izazvalo ništa lijepo.

Oni su, naime, postavili nadzor za bebe s kamerom iznad njegova krevetića nakon što je pokušao izići iz njega. Iz dnevne sobe promatrali su tako svoga sina dok spava, a 39-godišnja majka prestrašila se kada je u jednom trenutku pogledala malenoga.

Kraj njega je u krevetiću ležalo nešto što je preko kamere izgledalo poput druge bebe. Otac dječaka otrčao je u sobu u nadi da će kraj njega pronaći medvjedića, no kada je pogledao u krevetić, nije bilo ništa ondje osim malenog Sebastiana kako mirno spava.

No, kamera je i dalje pokazivala kako nešto leži kraj njega.

– Što god da je to bilo, ležalo je ondje do 1.30 sati dok ga nisam morala nahraniti. Onda je nestalo, no tijekom noći je mijenjalo pozicije – priča majka.

Obitelj ističe kako ovo nije prvi put da im se takvo nešto dogodilo. Često, kažu da čuju čudne zvukove po kući te pronalaze slike okrenute naopako. 

Komentara 22

DA
dado56
10:23 26.06.2017.

Jel moguce da ovakve clanke ima VL ovo je stvarno zalosno...

Avatar adojegovno
adojegovno
12:46 26.06.2017.

Karolina Lubina,dovoljno za napisati,odi čuvat ovce,po mogućnosti ih stavi na povodac da ti ne pobjegnu!

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
10:21 26.06.2017.

po naslivu sam znao da je to članak od Karoline...užas od novinarstva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije