Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!

Iznenađenje života: Doznala da je dobila 20 milijuna kuna na lutriji preko e-maila u neželjenoj pošti

Loto
Sanjin Strukic/PIXSELL
25.01.2022.
u 13:28

Listići lutrije Mega milijuni prodaju se u 45 saveznih država SAD-a

Amerikanka Laura Spears (55) doznala je da je osvojila 3 milijuna dolara (oko 20 milijuna kuna) na lutriji nakon što je tražila nešto posve drugo u svojoj neželjenoj pošti. 

Kupila je listić Mega milijuni lutrije na internetskim stranicama državne lutrije nakon što je vidjela da se mogući zgoditak penje na stotine milijuna dolara. 

– Nekoliko dana poslije kupnje listića tražila sam nečiji e-mail pa sam provjerila neželjenu poštu. Tad sam vidjela e-mail od lutrije u kojem se navodi da sam osvojila dobitak – kazala je dužnosnicima lutrije, prenosi BBC. 

– Nisam mogla vjerovati što sam pročitala, pa sam se ulogirala u svoj račun na stranici lutrije da potvrdim točnost tog e-maila – kazala je, okarakterizirajući to "šokantnim". 

Laura planira s tim zgoditkom ranije otići u mirovinu te je najavila da će e-mailove, pa i one u neželjenoj pošti, gledati malo pažljivije.

Listići lutrije Mega milijuni prodaju se u 45 saveznih države SAD-a, a najveći zgoditak koji je dobila jedna osoba na toj lutriji jest 1,6 milijardi dolara 2018. godine. 

VIDEO: Nestali pomorac Petar Marčinko, došao s jugoslavenskim pasošem po putovnicu: Nestao je prije 30 godina, a pronađen živ i zdrav u Španjolskoj.


 
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:19 25.01.2022.

"Neželjena pošta"? Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije