Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ratna psihoza oko Ukrajine

Amerika spremna poslati do 50 tisuća vojnika prema Rusiji

25.01.2022.
u 10:17

Danska šalje zrakoplove F-16 u Litvu, Španjolska šalje ratne brodove i dva borbena aviona u Bugarsku, Nizozemska šalje dva F-35, Francuska je spremna poslati vojnike

Komentara 136

Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:36 25.01.2022.

Premještanje snaga na svom teritoriju je dozvoljeno, i nije ništa strašno, ali je poruka. Tako su i Rusi premještali svoje snage. Tko može više premještati snage? Ne zna se. Ali nitko nije spreman za pravi dugotrajan rat. Ruski vojnici mogu zakoračiti na Ukrajinski teritorij ali nijedan zapadni vojnik neće zakoračiti na Ruski teritorij.

Avatar nekakav
nekakav
10:26 25.01.2022.

hm... u rusiji život teče normalno, nitko ni obrvu ne digne na ove vijesti, znam malo ruskog pa čitam njihove medije, komentare, osim ismijavanja europljana ne vidim nikakvu drugu reakciju. nikakav napad rusije na ukrajinu ne bude, to je jasno svakome. zapad, tj. amerika da budemo precizniji, se neće direktno umiješati u skorašnju proljetnu ofenzivu ukrajinaca na donbas, sva ova retorika i napad na ruse je uzrokovan premještanjem ukrajinskog naoružanja na liniju razdvajanja, što je direktno kršenje zadnja dva sporazuma. kad se ne bi ruse demoniziralo ne bi se moglo to napraviti bez osude. ukrajina je pred bankrotom, i politika da bi opstala mora nastaviti sa sukobom, boje se mira, u miru gube vlast. svu oporbu su uništili i pozatvarali. problem ukrajine nije rusija, već oni sami, propali su do kraja. od industrijske velesile postali agrarna zemlja. čitam zapadne medije, ovo je već na granici dobrog ukusa, prešlo je, to je već čisti govor mržnje, koji bi, kad bi se sudovi držali zakona, već bilo debelo kažnjavano. proučite što je govor mržnje, i onda ga probajte prepoznati u izjavama amerikanaca. zanimljivo da se priprema sukob u europi... a kome to jedinome koristi? rusima ne, ostatku europe ne... americi? pa zar opet?! i to će europa dozvoliti?

MH
Max.hr
10:37 25.01.2022.

Ova vlada u USA nije američka nego globalsotonistička koja živi od straha a rata biti Neće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?