Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjiče ga za iznudu

Iznajmio joj neadekvatnu sobu, pa je napao, kada mu nije htjela platiti cijeli iznos

Iznajmljivanje smještaja
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
23.06.2020.
u 11:41

Prijetio joj je te ju je tražio da mu plati preostalih nekoliko tisuća kuna i razbacao joj stvari po plaži, a ona ga prijavila policija

Želja za brzom zaradom, zbog koje je iznajmljivo neadekvatan prostor, na koncu ga je stajala prijave za iznudu. Tako bi se ukratko moglo opisati ono što je 63-godišnjaka iz Poreča dovelo prvo do susreta s policijom, a zatim vrlo vjerojatno i sa sucem istrage.

Kako je priopćila PU istarska sumnjiči ga se da je 18. lipnja oko 12 sati na plaži u naselju Brulo na području Poreča ozbiljno prijetio 48-godišnjakinji.

- Ako mi sve to ne platiš nećeš dobro proći! - vikao je na nju, pri čemu ju je odgurnuo te joj je razbacao stvari. Uplašena žena ga je prijavila policiji, koja ga je uskoro uhitila.

Žrtva je policiji ispričala da je kod 63-godišnjaka iznajmila sobu. No kako soba nije bila adekvatna, 48-godišnjakinja je 63-godišnjaku platila za ono vrijeme koju ju je koristila, ali ne i cijeli dogovoreni iznos. Njega to nije zadovoljilo, pa ju je napao, prijetio joj je te ju je tražio da mu plati preostalih nekoliko tisuća kuna. I zato je sada osumnjičen za iznudu te je priveden.

Komentara 2

AJ
ajdemipopusi
08:11 24.06.2020.

Eh, ovo je zalosna reklama za hrvatski turizam a ne neuspio teniski turnir.

FA
fajlpz
12:42 23.06.2020.

Gube živce poduzetnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije