Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno prijavljen

Sumještanin mu provalio u kuću i prijetio smrću

Ilustracija
Foto: Getty Images
21.06.2020.
u 11:54

45-godišnjak je nasilno otvorio prozor kupaonice i ušao u unutrašnjost kuće

U Gradištu, selu nedaleko od Županje, zabilježen je neobičan slučaj provale. Iz policije navode kako je 89-godišnjak iz Gradišta u petak, 19 lipnja oko 16.30 sati, pretrpio nasilje i razbojničku krađu od 45-godišnjeg sumještanina. Navodno da je 45-godišnjak nasilno otvorio prozor kupaonice i ušao u unutrašnjost kuće te iz novčanika otuđio manji novčani iznos. Međutim, kada je počeo bježati u kući ga je zatekao 89–godišnji vlasnik koji je ulazio u svoju kuću.

- Provalnik je vidjevši da vlasnik dolazi prekrio svoju glavu ručnikom kojeg je pronašao u kući kako bi prekrio svoj identitet, a potom silom pokušao uvući starijeg čovjeka u kuću, zaprijetio mu smrću i tražio da mu preda novac ako ga ima. Napadnuti 89-godišnjak se uspijevao opirati hvatu nasilnika koji je onda ubrzo i pobjegao, prenose iz PU Vukovarsko–srijemske.

Policija je brzo pronašla sumnjivca, 45-godišnjaka iz Gradišta koji je tijekom kriminalističkog istraživanja priznao počinjenje kaznenog djela zbog čega će biti kazneno prijavljen.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
14:33 21.06.2020.

Zato nam treba zakon koji dopušta držanje oružja za samoobranu. Ovakav lik da meni dođe u kuću jedini izlal mu je s nogama naprijed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije