Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivani gost

Iznajmili drvenu kućicu u prirodi, nisu ni slutili koga će u njoj zateći

brvnara
Foto: Screenshot
16.05.2020.
u 21:34

U brvnaru na kojoj su vrata bila zaključana provalio je, naime, crni medvjed, koji je pojeo hrane za devetero ljudi

Michelle Eberhart iz američke savezne države Indiane sa svojim je suprugom i prijateljima odlučila otputovati u Gatlinburg u državi Tennessee gdje su iznajmili jednu brvnaru usred prirode, no nisu ni slutili da će na odmoru doživjeti nešto zbog čega će završiti u svim svjetskim medijima.

U brvnaru na kojoj su vrata bila zaključana provalio je, naime, crni medvjed, koji je pojeo hrane za devetero ljudi.

Medvjed je pojeo više od dva kilograma čokolade, gotovo kilogram gumenih bombona, dvije velike vrećice čipsa, popio je pivo i dijetalnu Colu.

– Razbio je okvir vrata i ušao, no bio je zahvalan gost, u kući nije ništa ogrebao niti pokidao osim što je napravio nered dok je tražio hranu – ispričala je Michelle.

Ona je silazeći s kata kuće ugledala nered i vidjela mladunče medvjeda kako pokušava izaći kroz vrata. S njom je u tom trenutku u kući bila i prijateljica. Nakon što su uspjeli otjerati medvjede iz kuće pozvali su vlasnika brvnare koji je pozvao policiju.

Nakon tog incidenta, Michelle je doživjela novi susret s medvjedima koji su došli pred brvnaru, no taj put nisu pokušali ući unutra.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Matrix5
11:36 17.05.2020.

Jadan medo naklopal se moderne hrane jos su zvali i policiju zbog provale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije