Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djeca izašla na vrijeme

Izgorio školski bus kod Garešnice: Vozač je povikao: 'Brzo, svi van!'

Izgorio školski bus
Foto: JVP Garešnica
07.01.2020.
u 08:49

– Vozili smo se i odjedanput osjetili smrad. Vozač je zakočio, otvorio vrata i povikao: ''Brzo, svi van!'' – ispričao je srednjoškolac.

Školski autobus koji je srednjoškolce jutros vozio u školu u Velikoj Trnavi kod Garešnice zapalio se tijekom vožnje. Zahvaljujući brzoj intervenciji vozača, spriječena je tragedija budući da je bus bio pun srednjoškolaca. 

– Vozili smo se i odjedanput osjetili smrad. Vozač je zakočio, otvorio vrata i povikao: "Brzo, svi van!" Uzeo je aparat za gašenje, ali nije ništa mogao. Autobus je potpuno izgorio. Nitko od mojih prijatelja nije ozlijeđen – ispričao je za 24sata jedan srednjoškolac.

Vatrogasci JVP Garešnica dojavu su dobili u utorak nešto prije 7 sati.

– Na teren su izašla tri vozila s pet vatrogasaca. Deset učenika bilo je u autobusu, svi su na vrijeme izašli. Brzom reakcijom spriječili smo širenje požara na električnu mrežu i kuću u susjedstvu – rekli su iz JVP Garešnica.

Požar je izbio zbog samozapaljenja. Bus je potpuno izgorio pa su djeca drugim autobusom prevezena u školu.

Komentara 1

EL
elkabong71
10:22 07.01.2020.

Super vozač! ( Vozač for president:-))) )Promptna reakcija ih je sve spasila. Nego i dakle: na početku članka. stoji: "... spriječena je tragedija budući da je BUS BIO PUN srednjoškolaca". Pri kraju: stoji: 10 UČENIKA je bilo u autobusu." Zar." Zar je to bio neki minibus ili normalni? Ili novinar malo napuhava na senzaciju , a na kraju spomijnje i činjenice. Ehhhh....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije