Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštre riječi
Povratak na članak

Izetbegović se obrušio na Milanovića: Svoju zlobu usmjerio je prema žrtvama genocida, prešao je sve crvene linije

Njegove svakodnevne uvrede ne mogu donijeti nikome ništa dobro, ali mogu dodatno utjecati na pogoršanje odnosa Bosne i Hercegovine i Hrvatske, kao i bošnjačkog i hrvatskog naroda, poručio je Izetbegović

Komentari 84

Avatar Purgeri
Purgeri
16:44 11.11.2022.

Pazi ti ovog Islamističkog brata i kućnog intimusa sultana Erdogana. Ti ćeš dijelit lekcije islamistu jedan. I vi i vaš seoski genocid. Misliš da vam je to kupon da Hrvatima kradete temeljna ljudska i politička prava.

VL
Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
16:47 11.11.2022.

Ne znam kad je bilo to što god da je u Srebrenici ali znam da je BiH bila broj jedan u svijetu po broju terorista Islamske države u Siriji po glavi stanovnika. Dijelili prvo mjesto sa Čečenijom i Belgijom. Ovaj je bio u Kairu i pozdravljao islamističkim pozdravom pet prstiju pet stupova islama sa vodstvom Islamističkog bratstva nakon islamske revolucije u Egiptu.

VL
Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
16:53 11.11.2022.

Bakir Živković, poturčeni Srbin iz Beograda, došao u BiH prekjučer bi dijelio lekcije Hrvatima koji u BiH žive 1400 godina.

VL
Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
16:51 11.11.2022.

Za naše ljud ekoji ne znaju jedan od najvećih muslimanskih šovinista u BiH Emir Suljagić također neki ravnatelj tog njihovog instituta o događajima u Srebrenici je javno rekao da bi muslimani u BiH trebali "unovčiti žeton Srebrenice" da Hrvatima oduzmu politička prava u BiH. S tim i takvim ljudima mi imamo posla.

VL
Avatar Noldor
Noldor
16:55 11.11.2022.

Vidi ovog El Mudžahida. Još je i El Bahati El Sarajstani.

VL
DU
Deleted user
16:49 11.11.2022.

Našo se ovaj islamski fundamentalist da pametuje, bolje ti je da konačno počmete suditi onim zločincima iz tzv armije bih koji su klali Hrvate po srednjoj Bosni zajedno sa mudžahedinima, koje ste ti i onaj tvoj otac pozvali. I danas tlačite Hrvate i ne date im mira.

VL
KO
koraknaprijed
16:46 11.11.2022.

Kakir Izmetbegovic,nikome nikada ime nije bolje pasalo kao ovoj gnjidi.

VL
Avatar Dančo
Dančo
16:50 11.11.2022.

Ovaj misli da ne kužimo da je to u biti njegovo maslo, a ove jadnice to progutale

VL
BJ
bjmaro
17:00 11.11.2022.

Obrušila se islamska zajednica u BiH, obrušile se Majke, obrušio predsjednik SDA, obrušio se drugi muslimanski clan predsjedništva Komsic na Milanovića . Isti model kao sto he radio Sloba i njegova ekipa. Mi otvaramo njihove bogomolje u HR ,a oni oni nas mrze i preziru. Dokle?

VL
JO
Joseph1
16:55 11.11.2022.

Marš.

VL
Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
17:26 11.11.2022.

Islamizam i najgori šovinizam buja među muslimanima u BiH već 30 godina. Ta SDA je obična islamistička stranka, muftija I'm je dio politike i stranke, hodže u džamijama daju instrukcije vjernicima na klanjanju koliko glasova iz jedne kuće da ide za SDA, a koliko za Komšića da se pokrade Hrvate. SDA je kao Hamas ili Hezbollah samo što ih ima manje i usred su Europe pa se moraju prenemagati i skrivati. To se zove Takija u islamu. Laganje i varanje nevjernika. Ratna taktika. Sve to bi mi morali znati. A ne da se piše o njemu kao da je Borut Pahor, neki normalni političar iz susjedne zemlje. To su islamisti.

VL
Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
17:22 11.11.2022.

Hrvati pamet u glavu. Taj Direktor Memorijalnog centra Srebrenica Emir Suljagić je na Twitter u napisao Hrvatima: Bit će još Krbava. To je sve što normalan čovjek treba znati. Nije njima do žrtava i do empatije nego to vlastitog sektaškog šovinizma pa će iskorištavati Srebrenicu protiv Srba i Hrvata da dobiju bolju poziciju, a istovremeno će slaviti i likovati nad turskim genocidom nad Hrvatima i Srbima. Kad oni to rade onda je to ok, kad se nad njima radi onda je genocid. Tko ih ne zna...

VL
DU
Deleted user
17:14 11.11.2022.

bakir luzer na izborima pa mu sve smeta...neka malo mucne glavom.....

VL
DU
Deleted user
17:26 11.11.2022.

Bosna ostaje bosna i zna se što taj pojam u EU predstavlja. Milanović ima pravo kad kaže da su tzv majke srebrenice u stvari politički instrumentalizirane babe koje neznaju što ni zašto SDA piše u njihovo ime.Možda to radi i sam Sejdo Komšić -tko zna. Mislim da je Mladićeva ekipa pobila ljude u Srebrenici ali će na kraju ispasti da su to radili Hrvati.Da Armija BIH nije koncentrirala svoje snage u napadu na HVO mogli su spasiti te ljude u Srebrenici. I ti Bošnjaci su ipak na kraju Srebrenicu predali Republici srpskoj. Pa moji Bošnjaci :Tko je ovdje lud??????? Hrvatska je unutar EU potpuno integrirana a vama treba oktroirati pripadnost jer onamo gdje bi htjeli nemožete a oko vas je sve ono gdje nebi htjeli.

VL
Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
17:29 11.11.2022.

Direktor Memorijala genocida u Srebrenici Emir Suljagić u prošlosti je znao ulaziti u rasprave na društvenim mrežama, a jedna od njih je i sramotna izjava u kojoj je Hrvatima prijetio novom Krbavom. Na objavu jednog korisnika koji je napisao: Koliki si autohtoni Bošnjak od Nula do "Prijetim Hrvatima novom Krbavskom bitkom u kojoj smo ih mi Turci sasjekli do koljena", Suljagić je komentirao: Neće. Biće još Krbava. I uvijek ćete proći kao na Krbavi.

VL
RE
reborn
16:53 11.11.2022.

Majke Srebrenice su temelj za svoju optužbu izgleda pronašle u nečem što je objavljeno na internetu i prenijeli su mediji - a svi mi dobro znamo da sve što je na internetu je istina, kao i da mediji nikada ne lažu. I naravno - tko tvrdi drugačije taj je fashit.

VL
Avatar MK3
MK3
17:23 11.11.2022.

Da mi poludimo ovako kao Bakur radi svakog Džihadista koji je došao u BiH ili svakog Bošnjaka koji je otišao u ISIL se borit, to bi barem imalo logike... Zoki je kvalifikaciju zločina relativizirao a ne sam zločin, zato je Bakir ovom izjavom podli lažljivac i međunacionalni huškač...

VL
Avatar Based_Croatia
Based_Croatia
17:34 11.11.2022.

Džihad huškač.

VL
Avatar MK3
MK3
17:29 11.11.2022.

To što Bakir Izetbegović govori je ćista laž i novo huškanje protiv Hrvatske na temelju ničega, i jedino u funkciji njegove pokrenute kampanje protiv ravnopravnosti Hrvata u BiH... Zoran Milanović počinjen zločin ničim nije relativizirao ili negirao, jedno je relativizirao kvalifikaciju toga zločina ali se radi o genocidu ili ne... Neka Bakir Izetbegović prvo javno prizna genocid nad Armencima od strane Turaka u svoje ime, neka onda BiH službeno prizna genocid nad Armencima od strane Turaka i neka onda BiH prizna i kulturocid od strane Osmanlijama nad Katolicima u Bosni, Hercegovini, Srbiji i Albaniji (pravoslavci su bili službeno priznati, pa nisu imali taj problem) - ili neka licemjer Bakir Izetbegović od sad šuti... Zoki sa svojim nespretnim izjavama zna nespretno zapapri situaciju, ali ništa protiv žrtava Srebrenice nije napravio, rekao a vjerujem nit mislio - ovo je podlo što Izetbegović radi i dio njegove huškačke kampanije protiv konstitutivne ravnopravnosti Hrvata u BiH... Nek prizna genocid nad Armencima!

VL
Avatar Graničar
Graničar
17:47 11.11.2022.

Nema tamo mira dok Hereeg Bosna ne bude dio Hrvatske. Ovaj bi dovukao 100 000 ISIL-ovaca u BiH samo da napakosti Hrvatima. Da može.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.