Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što da učini?

U bolnici čekala pregled pa ugledala prijateljičinog supruga, no ona nije bila s njim

par
Foto: Getty Images
14.02.2020.
u 18:18

Žena se na Redditu požalila kako je bilo i više nego očito da je suprug njezine prijateljice u romantičnoj vezi s drugom ženom te da ne znam što joj je sada činiti

Buduća majka ostala je u šoku kada je u bolnici dok je čekala pregled srela supruga svoje najbolje prijateljice, ali koji je bio u društvu druge žene koja je bila u visokom stupnju trudnoće.

Žena se na Redditu požalila kako je bilo i više nego očito da je suprug njezine prijateljice u romantičnoj vezi s drugom ženom te da ne znam što joj je sada činiti.

Dok su joj neki savjetovali da odmah sve kaže svojoj prijateljici, drugi su joj pisali kako njemu treba dati šansu da sam prizna svojoj ženi aferu, piše Daily Mail.

Žena je, između ostaloga, napisala i kako je riječ o prijateljici koju najduže poznaje, a da ona svoga supruga obožava.

Unatoč brojnim savjetima da ne govori ništa, odlučila je prijateljici reći istinu i onda je zbog toga ostala shrvana.

Zahvalila joj se na iskrenosti te nije sumnjala u ono što joj je prijateljica govorila.

– Odmah mi je povjerovala, no pokušala ga je opravdati. Samo sam je slušala i nisam znala što bi joj rekla. To je bio veliki šok za nju i treba odgovore. Meni je zahvalila na iskrenosti i to me rasplakalo – napisala je kasnije ishod cijele situacije ova buduća majka.

 

Ključne riječi

Komentara 3

AF
AfganistanskiHrvat
18:37 14.02.2020.

Neka pita Deidre ili svizca.

Avatar Ka_poel
Ka_poel
19:15 14.02.2020.

I u čemu je problem?

Avatar stef99
stef99
23:15 14.02.2020.

ta kokoška bi i na pakšu progovorila, ........ ba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije