Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna 'Vickey':

'Izdahnuo mi je na rukama. On je bio moja najveća ljubav'

vickey
Foto: Facebook
1/2
06.11.2013.
u 19:06

– Izdahnuo mi je na rukama. On je bio moja najveća ljubav. Nisam željela da se to dogodi, pokušala sam to spriječiti, ali nisam uspjela...

Viktorija (18) držala je bivšeg dečka Alvina Horvatića dok je smrtno ranjen umirao. Nakon tragedije, koja je zavila cijeli Gvozd u crno, ne može jesti ni spavati... pišu 24 sata.

 – Izdahnuo mi je na rukama. On je bio moja najveća ljubav. Nisam željela da se to dogodi, pokušala sam to spriječiti, ali nisam uspjela – kroza suze govori za 24 sata 18-godišnja Viktorija.

Fatalna Viktorija bila je u vezi s ubojicom Boškom Šapićem (21), koji je zbog ljubomore ispred noćnog kluba Heart u Vojišnici pokraj Vojnića u noći sa subote na nedjelju ubio dvojicu mladića, Alvina Horvatića (23) i Dejana Vučkovića (20). Viktorija već danima ne može ni jesti ni spavati. Pristala je razgovarati sa 24 sata i otkriti istinu o tome što se točno dogodilo kobne večeri. Kaže da je ubijeni Alvin bio i ostao njezina prva ljubav.

– Tri godine bili smo zajedno. Dva mjeseca živjeli smo zajedno. Imali smo velike planove. Govorio mi je da ćemo se vjenčati i imati djecu. Mi jesmo prekinuli, ali ja njega nikad nisam prestala voljeti. Ali ljubav nekad nije dovoljna – objasnila je Viktorija.

Nakon njihova prekida počela je izlaziti s Boškom. Njemu je rekla da i dalje voli Alvina, što je on, tvrdi, prihvatio. Kobne večeri dogovorili su se da će izići u kafić Heart.

– Nisam imala pojma da su se Boško i Alvin prije toga sreli u kafiću u Gvozdu. Nisam bila tamo, a Boško mi ništa nije spominjao. Nisam znala da mu je tamo zaprijetio. Mi smo već bili u Heartu kad je Alvin došao. Rekla sam Bošku da idemo kući, da ne želim probleme. Ostavili smo piće napola popijeno i krenuli van. Sve bi bilo dobro da me Alvin nije povukao za ruku i poljubio pred svima. Pokušala sam mu se otrgnuti, no nisam uspjela – prisjeća se Viktorija.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 19

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:58 06.11.2013.

Tužno ali istinito je to kako za godinu-dvije (a možda i prije) će se udati za nekog trećeg, a ovih koji su završili zbog nje pod zemljom i u zatvoru se neće ni sjećati.....

PO
PositiveThinking
22:16 06.11.2013.

Portal bez veze i nefunkcionalan

SE
sestrićna
19:42 06.11.2013.

barem 40 god bez razmišljanaj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije