Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI PRIMJERENO?

Izbrusila bebi nokte, uslijedile su burne i neočekivane reakcije

Manikura
Foto: Instagram
21.10.2017.
u 10:55

Na Instagramu nisu bili oduševljeni ponašanjem prema bebi kao da je lutkica ili odrasla žena

Jedna se majka na Instagramu pohvalila manikurom svog djeteta, što je naišlo na burne reakcije. Naime, u pitanju je tek rođena beba.

Na Instagramu nisu bili oduševljeni ponašanjem prema bebi kao da je lutkica ili odrasla žena, pa su je zasuli komentarima.

- Ti ženo nisi normalna.

- Ovo je odvratno!

- To nije primjereno. To nije lutka.

- Hoćeš li da si maena ostavi trajne ožiljke na licu?!

 

Ključne riječi

Komentara 3

OS
osica
14:48 21.10.2017.

"svašta" ovo je nakaradno i ne zaslužuje komentar. "Svatko može imati bebu , no svaka beba nažalost, ne može imati prave roditelje"

AO
ante.oreskovic75
08:16 22.10.2017.

Slučajni roditelji svoje bolesti prenose na djecu!

KA
Kaseljlaura
00:38 25.10.2017.

Moje misljenje je da ne bi trebala to bebi raditi jer se lako moze ozlijediti. Ali da se ponasa premi bebi da je lutkica ili sta vec nije istina. Sta bi onda trebali rec za menikerke/pedikerke? Onda su i njihovi klijenti lutkice nad kojima se izivljavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije