Naslovnica Vijesti Parlamentarni izbori 2011

Izborni stožer HDZ-a: Razočarani branitelji i raspoloženi Milinović

Glazbe nema, ali se na tri velika TV ekrana izmjenjuju programi nacionalnih televizijskih postaja
04. prosinca 2011. u 22:34 66 komentara 3 prikaza
hdz (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Svaka objava novih neslužbenih rezultata koji idu u korist HDZ-a u izbornom stožeru te stranke izaziva gromoglasan pljesak. U izbornom stožeru HDZ-a dužnosnici stranke izmjenjuju se u davanju izjava, ali vrlo brzo nakon toga nestaju na galeriju gdje su odijeljeni od novinara.

Ozračje je šaroliko, od dubokog razočaranja najviše među braniteljskom populacijom, do vidno raspoloženog Darka Milinovića koji ne skriva oduševljenje uspjehom u Gospiću.

Darko Milinović za 24sata TV rekao je da će sačekati konačne rezultate.

– Mnogi bi htjeli vidjeti HDZ na koljenima, ali neće. Konačni će rezultati biti bolji, siguran sam – rekao je Milinović.

Rekao je da će HDZ i dalje ostati demokršćanska snaga u RH.

Gordan Jandroković rekao je da su i 2007. izlazne ankete pokazivale da HDZ gubi izbore, no u konačnici su pobijedili.

– I moje informacije iz prve izborne jedinice pokazuju da dobivamo bolji rezultat nego u prvom trenutku. Bez obzira na rezultate, HDZ je najjača politička stranka – rekao je Jandroković.

Što se gastronomske ponude tiče, ona je oskudna, gotovo recesijska. Na meniju su slani prutići od lisnatog tijesta i kanape-sendviči, dok se kolači kriomice dijele samo dužnosnicima HDZ-a.

Glazbe nema, ali se na tri velika TV ekrana izmjenjuju programi nacionalnih televizijskih postaja.

 Božidar Kalmeta za Novu TV komentirao je da je očekivao nešto bolji rezultat, no, dodao je, građani su ti koji biraju i treba poštovati njihov glas.

– Ova je kampanja općenito bila teška za HDZ, pogotovo zadnje dvije godine. Kukuriku koalicija je krenula puno prije u kampanju, oni su radili još u oporbi na tome, a mi smo imali čitav niz drugih problema, uključujući i pristupanje EU – izjavio je Kalmeta.

Gromoglasni pljesak i pjesmu "Zovi, samo zovi" dobila je Kosor kada je u pratnji Čobankovića stigla u stožer. Međutim, Kosor je odlučila ući kroz sporedni ulaz, izbjegavši tako mnoge novinare.

Elipso

  • dejavu:

    kratko je trajao taj OSMEH ! a i pesma.... lol

  • psihonaut:

    Ja sam uvjeren da će HDZ pobijediti, ma kakve izlazne ankete, kakvi bakrači...

  • doktorica:

    sad ćemo imati Ministarstvo zdravlja?!