Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARUŠENI ODNOSI

Izborni inženjering Vladimira Šeksa u Valpovu?

HDZ
Marko Mrkonjić/PIXSELL
29.01.2012.
u 09:00

Brzinom munje proširila se informacija da je zapravo riječ o izbornom inženjeringu u čijoj pozadini stoje, tvrde pojedini hadezeovci, Tomislav Ivić te Vladimir Šeks.

U subotu je raspušten gradski odbor HDZ-a u Valpovu na čelu s Jozom Piškorjancem. Tome su prethodile pisane ostavke sedam članova ogranka, među kojima su i donedavni ministar Tomislav Ivić, bivša saborska zastupnica Nevenka Majdenić i valpovački gradonačelnik Leon Žulj.

– Razlog raspuštanju su trajno narušeni međuljudski odnosi. Ostavke smo dali nezadovoljni radom predsjednika Piškorjanca – obrazložio je Ivić zašto je osječko-baranjski HDZ, kojemu je na čelu, raspustio ogranak. Povjerenik je Goran Ivanović - Lac.

No, brzinom munje kuloarima se proširila informacija da je zapravo riječ o izbornom inženjeringu u čijoj pozadini stoje, tvrde pojedini hadezeovci, upravo Ivić te Vladimir Šeks.

– To je pravi izborni inženjering! Cilj je maknuti ljude koji nisu skloni Jadranki Kosor, kako bi se osiguralo što više podobnih zastupnika za izbor predsjednika HDZ-a na saboru stranke. Ovo se nije događalo ni u doba Branimira Glavaša! – priča naš izvor iz HDZ-a. Valpovčani su, dodaje, neskloni i svom sugrađaninu Iviću. Atmosfera je na subotnjoj sjednici županijskog HDZ-a, nastavlja, bila žučna i na rubu incidenta.

– Raspuštanje ogranka čak nije ni bilo najavljeno kao točka dnevnog reda – tvrdi isti izvor.

– To nema veze ni sa čime! Nije uopće riječ o tome komu je tko sklon, nego o unutarnjim problemima, oni su jedini razlog – tvrdi, pak, Ivić. Isto nam je kazao i Josip Salapić, kojeg su stranačke kolege također prozvali za izborni inženjering. Piškorjanac nam se nije javljao, no neslužbeno doznajemo da će se žaliti na odluku.

Komentara 51

OB
-obrisani-
09:51 29.01.2012.

Kako su vladali Hrvatskom tako vladaju i HDZ-om.

CA
cro.army
09:55 29.01.2012.

Vidjeli smo demokraciju na djelu i u SDP-u.. Ima li razlike? Ima samo za zadojene komuniste

OB
-obrisani-
10:50 29.01.2012.

ha ha ha ha ......čujem da ..uvoze....šleper.....selotejpa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije