Naslovnica Vijesti Hrvatska

Milanović: 'Pozivam HRT da pozove Božu Petrova i da nas u studiju bude troje'

Najavio je i kako će sukladno dogovoru odgovori na debati biti do 40 sekundi
11. kolovoza 2016. u 14:22 50 komentara 3054 prikaza
zoran milanović
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

 U povodu sutrašnje debate na HRT-u s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem, predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je kako ga čude reakcije iz Mosta kao i da je činjenica da je on inicirao i tražio debatu s čelnikom HDZ-a.

– HRT se javio s vrlo konkretnom ponudom tipa tko, kada, u koliko sati, tko je moderator i koje su teme. Dakle ponudu nisam poslao ja niti SDP. Usto, SDP i Zoran Milanović nemaju nikakav utjecaj na HRT. Zna se tko pola godine provodi stranačku politiku HDZ-a i Mosta i ako se oni nisu dogovorili kako organizirati debatu prije službenog početka kampanje, krivnja nije na na nama – rekao je Milanović.

Milanović nema ništa protiv da sudjeluje i Petrov

Najavio je i kako će, sukladno dogovoru, odgovori na debati biti do 40 sekundi što, kako je istaknuo Milanović, odgovara sustavu debate u frazama i kićenim i lijepim riječima. Ipak, nema ništa protiv i da u debati sudjeluje i Božo Petrov.

milanović plenković Na HRT-u Potvrđeno: Debata između Plenkovića i Milanovića održat će se u petak u 20 sati narodna koalicija, milanović PREDSTAVLJANJE U RIJECI Milanović: Hrvatska nije slučajna država

– Želim čistu savjest. Pozivam HRT da pozove Božu Petrova i da nas u studiju bude troje – rekao je Milanović.  

– Indikativan je trenutak u kojem naša revizija izlazi s tvrdnjom da je za vrijeme vladavine Vesne Pusić kupljena neka kuća ili vila u Bruxellesu –  rekao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović komentirajući medijske napise kako je Ministarstvo vanjskih poslova Vlade RH, dok je Pusić bila ministrica, u Bruxellesu za više milijuna kupila vilu koja nije korištena.

Megaministarstvo u Bruxellesu

Milanović, koji je bio tada premijer, rekao je kako ne zna za to kao i da u Bruxellesu sve košta milijune.

– Hrvatska Vlada je u Bruxellesu kupila zgradu u koju će biti integrirane državne misije, diplomati i predstavnici koji su ondje. Bit će to jedno svojevrsno megaministarstvo. Međutim, u ovih pola godine koliko je HDZ bio na vlasti nije napravljeno ništa – rekao je Milanović. 

smoker box
SAVRŠENA AROMA
Nedostaje vam onaj karakterističan miris dimljenja, a ne želite se odreći komfora plinskog roštilja?

A1 izdvaja za Vas

 • Deleted user:

  a koja bi bila uloga B. Petrova - psihijatrijska ili politička

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  Zoran drhti pred plenkovićem, sad u studio zove petrova, pa da može malo više vrijeđati. petrov ne bi smio tamo doći, jer je on jedini koji je obnašao neku dužnost u sad već propaloj vlasti. i taman je fino meso ... prikaži još! za početak kampanje. ako ima pameti u petrova, neće prihvatiti eventualni poziv.

 • Avatar AnteMostar
  AnteMostar:

  Ma šta će ti Božo nisi se valjda prepao.Očekuješ da Božo sve razvodni.Pa zovi i #premijer-a