Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sučeljavanje

Milanović: 'Pozivam HRT da pozove Božu Petrova i da nas u studiju bude troje'

zoran milanović
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
11.08.2016.
u 14:22

Najavio je i kako će sukladno dogovoru odgovori na debati biti do 40 sekundi

 U povodu sutrašnje debate na HRT-u s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem, predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je kako ga čude reakcije iz Mosta kao i da je činjenica da je on inicirao i tražio debatu s čelnikom HDZ-a.

– HRT se javio s vrlo konkretnom ponudom tipa tko, kada, u koliko sati, tko je moderator i koje su teme. Dakle ponudu nisam poslao ja niti SDP. Usto, SDP i Zoran Milanović nemaju nikakav utjecaj na HRT. Zna se tko pola godine provodi stranačku politiku HDZ-a i Mosta i ako se oni nisu dogovorili kako organizirati debatu prije službenog početka kampanje, krivnja nije na na nama – rekao je Milanović.

Milanović nema ništa protiv da sudjeluje i Petrov

Najavio je i kako će, sukladno dogovoru, odgovori na debati biti do 40 sekundi što, kako je istaknuo Milanović, odgovara sustavu debate u frazama i kićenim i lijepim riječima. Ipak, nema ništa protiv i da u debati sudjeluje i Božo Petrov.

– Želim čistu savjest. Pozivam HRT da pozove Božu Petrova i da nas u studiju bude troje – rekao je Milanović.  

– Indikativan je trenutak u kojem naša revizija izlazi s tvrdnjom da je za vrijeme vladavine Vesne Pusić kupljena neka kuća ili vila u Bruxellesu –  rekao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović komentirajući medijske napise kako je Ministarstvo vanjskih poslova Vlade RH, dok je Pusić bila ministrica, u Bruxellesu za više milijuna kupila vilu koja nije korištena.

Megaministarstvo u Bruxellesu

Milanović, koji je bio tada premijer, rekao je kako ne zna za to kao i da u Bruxellesu sve košta milijune.

– Hrvatska Vlada je u Bruxellesu kupila zgradu u koju će biti integrirane državne misije, diplomati i predstavnici koji su ondje. Bit će to jedno svojevrsno megaministarstvo. Međutim, u ovih pola godine koliko je HDZ bio na vlasti nije napravljeno ništa – rekao je Milanović. 

Komentara 50

DU
Deleted user
14:51 11.08.2016.

a koja bi bila uloga B. Petrova - psihijatrijska ili politička

Avatar nekakav
nekakav
14:51 11.08.2016.

Zoran drhti pred plenkovićem, sad u studio zove petrova, pa da može malo više vrijeđati. petrov ne bi smio tamo doći, jer je on jedini koji je obnašao neku dužnost u sad već propaloj vlasti. i taman je fino meso za početak kampanje. ako ima pameti u petrova, neće prihvatiti eventualni poziv.

Avatar AnteMostar
AnteMostar
14:45 11.08.2016.

Ma šta će ti Božo nisi se valjda prepao.Očekuješ da Božo sve razvodni.Pa zovi i #premijer-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije