Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVLJANJE U RIJECI

Milanović: Hrvatska nije slučajna država

narodna koalicija, milanović
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/12
09.08.2016.
u 12:31

Govoreći o sučeljavanju, kazao je kako se priprema "već deset godina"

Znanje i vještina su jedini put za Hrvatsku, izjavio je Zoran Milanović danas u Rijeci gdje je Narodna koalicija predstavila obrazovni program.

– Možemo izgraditi još sto hotela, no to je samo 100 hotela. Koliko će zaraditi i hoće li biti popunjeni, to ne ovisi o vremenu, to ovisi o ljudima – izjavio je Milanović i dodao da su pozitivni gospodarski pokazatelji "odgovor onima koji manipuliraju riječi slučajna država".

– Hrvatska nije slučajna država zato što je četiri godine vođena s ciljem i jasnom ambicijom i rezultati se vide. Oni su pozitivna posljedica našeg rada prve tri godine. I ne može ih se obezvrijediti ili srušiti u pola godine ili u godinu dana – izjavio je Milanović i dodao da će "za par godina doći mlađi, brži i produktivniji".

Milanović je kazao i kako ima određenu moć uvjeravanja, no i da ona ima granice. Rekao je kako se rezultati njihova rada "po inerciji vide".

Rekao je i su pred kraj mandata zaposlili "450 ili 500 znanstvenih novaka".

– Plan je bio 1350 i 1400 i to ćemo realizirati, za vrijeme prošle Vlade to je bilo stalo – rekao je Milanović i dodao da rezultati koje su postigli "nisu slučajnost" te da će nastaviti istim načinom.

Za sučeljavanje se sprema već 10 godina

Trenutačnu Vladu zamolio je da "ništa ne radi" te da oni nisu "tehnička Vlada".

– To je bila moja Vlada s puno većim legitimitetom – izjavio je Milanović. Upitan da prokomentira povike "Za dom spremni", rekao je kako time ne želi "kontaminirati kampanju".

Govoreći o sučeljavanju, kazao je kako se priprema "već deset godina".

– No ne za njega (Plenkovića), nego za princip, dakle da građanima odgovorimo na pitanja, ne možemo im odgovarati na četiri naučene rečenice – rekao je.

Smatra da je iskustvo na njegovoj strani te da njega "ne možete kupiti".

– Kao što sam rekao, imam lijevo srce i konzervativnu glavu – kazao je za kraj.

>> 'SDP vodi prljavu i ostrašćenu kampanju, sada sa SDP-om teško moguće koalirati'

Ključne riječi

Komentara 237

KL
Klarahrv
12:41 09.08.2016.

Milanoviću imaš glavu bez mozga i pameti!

CD
cdplejer
12:43 09.08.2016.

Koji si ti lazljivi smrad!!!!!

Avatar kravata
kravata
12:42 09.08.2016.

Milanovic dobio novog tijelohranitelja grdog pogleda gospodina beljaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije