Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na HRT-u

Potvrđeno: Debata između Plenkovića i Milanovića održat će se u petak u 20 sati

milanović plenković
Foto: Pixsell
1/7
08.08.2016.
u 15:30

Kandidati će se sučeliti jedan na jedan, debata će trajati oko sat vremena i bit će podijeljena na nekoliko područja

Debata između predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i čelnika SDP-a Zorana Milanovića održat će se u petak na HRT-u u 20 sati.

SDP je dolazak potvrdio prije tjedan dana, a HDZ, potvrdili su nam u stranci, danas. Kandidati će se sučeliti jedan na jedan, debata će trajati oko sat vremena i bit će podijeljena na nekoliko područja.

Podsjetimo, nakon što je Zoran Milanović predstavljajući program svoje Narodne koalicije u Samoboru zamolio Plenkovića da mu “učini ljubav i pojavi se na sučeljavanju”, šef HDZ nije mu mogao reći ne. – Kolega Milanović je evoluirao od uvreda od neki dan do debate. Iskazujem spremnost na sučeljavanje na javnom servisu, neposredno prije početka službene izborne kampanje. Ključni kandidati za predsjednika Vlade imat će prigodu hrvatskoj javnosti izložiti svoj program i sučeliti argumente – izjavio je potom Plenković.

Debatu će najvjerojatnije voditi Mislav Togonal, a predloženi su tematski blokovi poput gospodarstva, unutarnje politike, zdravstva, obrazovanja, vanjske politike, ali i svjetonazorskih pitanja.

>> Milanović je na debatu pristao, iz HDZ-a se još čeka odgovor

>> Prvo sučeljavanje šefova SDP-a i HDZ-a nakon 13 godina. Zna se kada i gdje

Komentara 96

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
15:43 08.08.2016.

Debata? Za to treba dobar "modifikator", moderator, netko tko će moći učinkovito kontrolirati diskusiju , inače će ulična neodgojena bahata prištava bitanga pretvoriti cijeli show u cigansku lakrdiju.

DE
dernek
15:38 08.08.2016.

Nadam se da ce milanovicu poslije ovog sraza biti jasno da je on za ulicnu politiku, dokrajci ga Plenkovicu.

RI
ridal999
15:57 08.08.2016.

Prognoziram da ce dobrih 45 min Bahatko biti posramljen, a 15 min ce urlati o ustasama i kako nas napadaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije