Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parlamentarni izbori
Povratak na članak

Večeras na HRT-u debata Milanović – Plenković! Evo kako će tri televizije pratiti izbornu kampanju

Mislav Togonal i Mirjana Posavac vodit će specijalnu HRT-ovu emisiju na dan izbora, na RTL-u će Zoran Šprajc u 'Danu odluke' donijeti prve rezultate, a Nova TV uzda se u britkost Mislava Bage

Komentari 43

Avatar johny21
johny21
11:35 12.08.2016.

Večeras će Plenković prebrisati pod sa Zokom! Jedva čekam!

VL
TP
trias politica
11:28 12.08.2016.

Tako je bilo lijepo ne gledati i ne slušati Milanovića.

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
11:38 12.08.2016.

Plenkovic ce ga pomesti! Kako god bilo Milanovic gubi visoko , nova Hrvatska ljevica su Milan Bandic stranka rada i solidarnosti. Most ovaj put ispada nepotreban, mesicev uvozni lobi podrzava Plenkovica. Bio sam za Karamarkov HDZ ovaj put glasam HSP ili Bandica koliko god to izgledalo kontradiktorno, samo protiv cuprije i Milanovica i to je TO.

VL
JP
jpavicic
12:59 12.08.2016.

Što bi nam trebao novo reći Milanović, idejni i sljednik osebujne ostavštine propale jugokomunističkozločinačke tvorevine, da bi zaslužio nečiju pozornost, slušajući i gledajući jednu takvu spodobu koja te gledajući u lice prijeti, manirom svojih predaka, usklikom MI ILI ONI, ili ti državu za koju su ti rođaci i znanci položili život naziva slučajnom, a za takvu državu kaže da ju je stvorila zločinačka udba

VL
FI
Fisherman
12:02 12.08.2016.

Nebi htio nikog uvrijediti ali mislim da bi se srpskim tv kucama kao sto su RTL I NOVA trebalo zabraniti emitiranje u hrvatskoj.

VL
SD
sdpesticid
12:12 12.08.2016.

a što bi to milanović mogao novoga izreći ? vrdoljak sam izrekao je kako plan 21 ide dalje a milanović je rekao da je to floskula i da plan 21 ne postoji. onomad su izbore dobili ne zbog kvalitete stranke već lopovluka sanadera koji im je iste na tacni servisirao. ovaj put građani imaju na uvid njihov rad odnosno nerad i silu afera pod kriminalnom paskom što ih svrstava u ondašnji sanaderov put a da ne govorimo o hipokriziji sdp-a koji na svog saveznika ''pajsera'' kaže da nije njihov član, kojim vrijeđa svakog normalnog čovjeka te najnovije avanture v.p. odnosno m.v.p-a u svezi potencijalnog kriminala niti neću. kada ''drug razdjelnik'' govori u ime kvazi ljevice tada je to u redu, a kada se poziva na pripadnika saveza sdp-hss tada kažu to nije njihov član. o duhovima usta.a te kvazi antifašizmom kojima se kite niti neću jer ne znaju niti što spada pod demokraciju a što ljudska prava jer opstruiraju jedan običan referendum koji je iznad svega u jednom demokratskom društvu i jedino na što mogu računati je skorašnji posjet dorh-a ili remetincu i samo zbog toga se bore za instance putem kojih bi mogli, ako ništa drugo pobacati prijave i svoje iskazane nepodopštine u nekakvu prašnjavu ladicu. plenković ima sasvim dovoljno argumenata za pomesti milanovićem pod jer hdz je podložan promjenama a sdp nije, odnosno potvrđuju svoje nakane uzimanjem za saveznika ''pajser'' ekipe čiji lider ima sklonosti dokazanom kriminalu a ni sami, dokazano nisu imuni na isti.

VL
DH
dalibor.hren
12:15 12.08.2016.

Zorangutan će se danas pokopati sam!

VL
BE
blaz.elrat
13:32 12.08.2016.

Problem je što sve televizije rade za SDP,pa će sve biti namješteno za promiđbu Milanovića,premda bi zbog njegovih afera trebao biti smjenjen od same stranke.

VL
ZA
zajec.aclink
12:13 12.08.2016.

Svi mi GRAĐANI HRVATSKE bi htjeli Njemački standard i primjenu sudskih zakona...na način na koji ih oni primjenjuju...E pa dragi GRAĐANI HRVATSKE, kod njih nerade u državnim ustanovama VELEUMNI ATEISTI /čitaj TITINI PIONIRČIĆI/....ne biti guska u magli...

VL
LE
lea3010
13:25 12.08.2016.

Večeras će Plenković pokazati koliki je gospodin. Ne sumnjam uopće u Zoranovu nervozu. Iskreno, jedva čekam!

VL
BL
Blekpanther
14:20 12.08.2016.

Samo se vi pripremajte ali izbori se dobijaju u gluho doba noci odnosno posle pola noci, a tko prebrojava i cije kutije se prebrojavaju zna B. Hrvatin!

VL
KA
KaNiDora
13:02 12.08.2016.

POMAK -- desna opcija ima moj glas

VL
CR
crocro
12:49 12.08.2016.

Sinoć su u treći dnevnik pozvali stručnjakinju komunikacije koja je potpuno bila pristrana Zoranu Milanoviću koja je istaknula njegovu sposobnost i iskustvo dok s druge strane nije pronašla vrline za gosp. Plenkovića istaknuvši kako nije dovoljno poznat i da se ne znaju njegovo komunikacijske sposobnosti. Dok činjenice govore sasvim drugačije, tj. da gosp. Plenković ima fantastične komunikacijske sposobnosti s javnošću i to baš u odnosu s gosp. Milanovićem koji se tom komunikacijom nije proslavio. Šteta što se na TV pozovu neki stručnjaci koji nisu objektivni već potpuno pristrani jednoj osobi, a to znači da je komunikologinja uzdignula gosp. Milanovića u tolikoj mjeri kao da želi reći: "Evo za njega glasujte". Narod nije bedast da ne vidi u kojem smjeru vjetar puše, samo mi nije jasno kako na HTV pozivaju pristrane komentatore. Npr. zašto ova stručnjakinja nije istaknula vrline gosp. Plenkovića i upravo njegove komunikacijske sposobnosti e ne nepoznanice, a kojim će sposobnostima ne pomesti, već "otpuhati" gosp. Milanovića u međusobnom verbalnom srazu.

VL
FA
Fake
13:47 12.08.2016.

Plenkoviću,obriši pod sa El Bahatijem.

VL
SL
sly7
14:57 12.08.2016.

Milanović će večeras samo režati nakon što ga Plenković izdominira

VL
LJ
LJU39
14:51 12.08.2016.

sta nam milanovic uopce ima rec i lagat..uzalud propaganda tv kuca razumni ljudi vec znaju..

VL
Avatar nula
nula
19:11 12.08.2016.

Gospodin i diplomata po standardima EU, protiv KPJ - dzikana, koji vise ne moze prijetiti Golim Otokom i verbalnim deliktom. Sudar moderne i davno prosle Hrvatske. Plenkoviću, budi onakav kakav jesi, nista ne forsiraj .

VL
ST
staromlad
16:14 12.08.2016.

SDP=HDZ Sramite se i jedni i drugi, pročitana knjiga!!!

VL
CA
cakani
15:41 12.08.2016.

Večeras neće biti ništa posebno od sučeljavanja..klasika ,jer bit će sipanja bombona iz usta HaDeZe.a i sdp.a, bit će tu rasprava što je napravio hadeze a što sdp...naravno nitko ništa nije napravio za male obične građane. Uglavnom nisu svi građani u magli pa će ih njih dvoje pokušati pridobiti..Lijepa naša hrvatska.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
17:08 12.08.2016.

Bude za zavičajske birače uvjerljiv onaj koji više mahuta sa zastavom, ganja balkanske domoljubne bajke i obečaje biračima da nečemo poštovati međunarodno važeču presudu EU arbitražnog suda. Prosječan balkanski birač zagrize na takve gluposti kao što uzhičeno ide na zabranjeni sramni thompsonov koncert.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.