Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mobilizacija uoči izbora

Božo Petrov i njegova ekipa osmislili plan kako privući što više birača

most božo petrov
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
16.08.2016.
u 16:47

Kanididati i kandidatkinje Mosta kroz cijelu izbornu kampanju komunicirat će kako Most želi politiku čistih ruku

“Promjena” – bit će glavni slogan Mosta. Promovirajući nužnost promjena, Most planira privući još više birača nego na lanjskim parlamentarnim izborima. Božo Petrov i ostali kandidati Mosta biračima će uporno objašnjavati: “promjena je dobra”, “promjena je nužna”.

Petrov i njegova ekipa birače planiraju motivirati i mobilizirati i porukom: “Vaših 300 tisuća glasova zaštitilo je nacionalne interese, zamislite što bismo mogli s puno više.”

Kako doznajemo, kandidati i kandidatkinje Mosta cijelu izbornu kampanju komunicirat će kako Most želi politiku čistih ruku, zaštititi nacionalne interese, brzo i efikasno pravosuđe bez korupcije, učinkovitu i racionalnu javnu upravu. Most će u kampanji naglašavati kako želi gospodarstvo staviti u središte politike te kako će neobrađenu državnu zemlju podijeliti poljoprivrednicima.

Komentara 23

SK
skypilot
18:59 16.08.2016.

Najviše birača budete privukli ako drug zastavnik dođe glave Bajića, Cvitana i Ostojića. Samo jedna takva akcija vam nosi 50 mandata a ako još dokažete da je Karamarko MOL-ov čovjek, da je Milanović novac iz stranačke blagajne davao svojim prijateljima a Pusićka nezakonito isplaćivala plaće imat ćete dvotrećinsku većinu u Saboru pa ćete moći promijeniti Ustav i izborni zakon. Time ćete ostati vječno zapisani u hrvatskoj povijesti da ste donijeli demokraciju u Hrvatsku.

Avatar wratnik
wratnik
18:01 16.08.2016.

U Hrvatskoj je sve moguce, izuzev nesto dobrog.

AM
AMD------------------------
19:00 16.08.2016.

interesantni ovi komentari u degradiranju mosta," tesko" vas je lokalizirati i od kuda vjetar puse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije