Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Izbjegavao vozilo, izgubio nadzor i zabio se u auto iz suprotnog smjera

Teška nesreća u Međimurju
Foto: Međimurske novine
1/7
09.03.2018.
u 12:48

Na intervenciju su izašli i vatrogasci koji su izvlačili ljude iz vozila

Policija je obavila očevid teške prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak na državnoj cesti između Šenkovca i Brezja.

Tada je došlo do frontalnog sudara dvaju osobnih automobila tijekom kojeg su ozlijeđene tri osobe.

Utvrđeno je kako mladić (21) nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti te je izbjegavao vozilo koje je bilo zaustavljeno na kolniku. Prilikom kočenja mladić je izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotni trak, gdje je dolazio automobil kojim je upravljao 70-godišnjak. 

Na intervenciju su izašli i vatrogasci koji su izvlačili ljude iz vozila, a osim dvojice vozača, ozljede je zadobila i 64-godišnja putnica.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:57 09.03.2018.

Zbilja smo zapeli smo na 1991-oj, i auti su nam iz te godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije