Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
troje u bolnici

Težak sudar dva automobila u Međimurju, vatrogasci morali izvlačiti ozlijeđene

08.03.2018.
u 11:26

Na teren su morali izaći i vatrogasci JVP-a Čakovec kako bi izvadili ljude iz vozila

Tri osobe su hospitalizirane nakon teškog sudara na cesti između Brezja i Šenkovca u Međimurju. 

Do nesreće je došlo oko 9:15 sati između dva automobila, a fotografije svjedoče o silini udara. Na teren su morali izaći i vatrogasci JVP-a Čakovec kako bi izvadili ljude iz vozila, pišu Međimurske novine

Cesta Brezje-Šenkovec zatvorena je za promet.

1/8

Komentara 7

DU
Deleted user
11:41 08.03.2018.

Otopio se snijeg i led pa ljudi malo propuhuju motore koji su radili na zimskom režimu! Kako bih volio da se počne objavljivati u kakvom je stanju bio vozač koji je prouzročio nesreću. Ako se može pisati da je pijani NN premlatio ženu neka se piše da je taj isti NN u nekakvom stanju prouzročio nesreću.

Avatar maxist
maxist
12:34 08.03.2018.

Očito je kojom su brzinom vozili ,ali ne i tko......

RI
rightside
12:34 08.03.2018.

pa sad ,u 21 stoljecu se vozit u "proverenim markama i tipovima auta" kao ovaj na slici,ipak mi nije normalno u regiji koju svi hvalite da zaraduju da svi rade itd itd,,dakle,,da su npr bili u bilo kojem autu novijee generacije a ne u toj "kanti od auta" posljedice il bi bile manje il ih nebi bilo,,ja bi zabranio voznju u autima poput ovog ili u prastarim golfovima, sve i jednom zastavinom vozilu,starim pasatima dizel i sve bi te aute "odjavio" cim se pojave na tehnickom i u presu s njim,,da ga niko nikad vise ne moze "sredivat za sebe" ili "sredivat za maloga"))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije