Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMEĆENJE JAVNOG REDA

Izašao iz auta s palicom i pretukao bivšu djevojku i njezinog novog dečka

Policijski očevid nakon ubojstva u karlovačkom predgrađu Lemić Brdu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
03.11.2022.
u 12:04

Njega je hitna odvezla u bolnicu gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Muškarac Igor (49) proglašen je krivim i osuđen jer je drvenom palicom pretukao bivšu curu i njezina novog dečka ispred dućana. U presudi se navodi kako je on u listopadu prošle godine oko 19.40 sati u Ulici Dragutina Domjanića ispred trgovine u Karlovcu "na naročito drzak i bezobrazan način remetio javni red i mir".

“Bez ikakvog povoda i razloga palicom po leđima udario je mladića D. i svoju bivšu djevojku M., uslijed čega im je nanio lake tjelesne ozlijede. Dakle, na naročito drzak i bezobrazan način remetio je javni red i mir”, zaključila je prekršajna sutkinja.

Napadač se nije odazvao brojnim sudskim pozivima pa mu je suđeno u odsutnosti. Mladić koje je udario pojavio se na ročištu i ispričao kako se sve dogodilo, piše Danica.

“Nakon pomaganja prijatelju cijepati drva, došao sam s djevojkom do tog dućana. Uzeli smo neko piće i pokraj dućana stajali i pričali. U jednom trenutku zaustavilo se neko vozilo iz kojeg je izašao Igor, kojeg poznajem iz viđenja, s drvenom palicom u ruci. Bez ikakvog povoda i razloga zamahnuo je palicom i udario me po leđima. Od udarca sam pao na tlo, djevojka mi je priskočila upomoć, pa je poslije i nju udario. Pozvao sam policiju, a oni su zvali hitnu, pa sam im ispričao što se dogodilo", svjedočio je pretučeni mladić.

Njega je hitna odvezla u bolnicu gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

"Nemam pojma zašto se sve to dogodilo. Tek kasnije sam saznao je da je moja djevojka prije hodala s Igorom”, svjedočio je pretučeni mladić.

U bolnici je pregledana i napadnuta djevojka kojoj su utvrđene lakše ozljede. Napadač je kažnjen sa 1150 kuna i mora platiti 300 kuna troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

VIDEO:U Split uplovio najveći američki nosač aviona USS George H.W. Bush

Ključne riječi

Komentara 13

OT
otrovnijezik
12:40 03.11.2022.

"Remećenje javnog reda"???????? prije bi bilo pokušaj ubojstva s namjerom. Dok imamo takvu policiju i pravosuđe nema nama naprijed a ovakvih slučajeva bit će sve više.

DU
Deleted user
12:54 03.11.2022.

A gdje je zatvorska kazna?

MI
Mikis
12:51 03.11.2022.

e to Vam ja pisem o hrv. pravosudu i sucima i samoj to farsi za zrtve. znaci lik skoro ubio ljude palicom iza leda, samo 300kn sudskih troskova, kazna mu novcana od 1150kn i zrtve dobe od toga cisti šipak, a nasilnik se još može žalit jer je tuzba "nepravomocna". zrtva je jedina se mprala pojavljivat na sudu, inace bi bila i novcano kaznjena (odmah i pravomocno zbog ne pojavljivanja na sudu) i sad ti budi sretan u ovoj drzavi. A policija nazalost uz sabotersko pravosude i farsu kazni, nazalost rade sizifov poso

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije