Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Izabrano novo vodstvo Kluba poduzetnika Udruge Prsten

Za novog predsjednika Kluba poduzetnika UBH Prsten izabran Ivica Nuić, a za dopredsjednike Marko Zrakić i Goran Brašnić.
05. ožujka 2018. u 14:16 0 komentara 691 prikaza
Prsten
Foto: udruga-prsten.hr

Više od 60 uglednih poduzetnika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Austrije okupilo se na susretu članova i prijatelja Kluba poduzetnika UBH Prsten kako bi izabrali novo vodstvo. Nakon Marka Pipunića, Klubom poduzetnika UBH Prsten u 2018. godini upravljat će i koordinirati novi predsjednik, Ivica Nuić koji je najavio brojne aktivnosti s ciljem upoznavanja, umrežavanja i uspješnije poslovne suradnje članova Kluba poduzetnika s posebnim fokusom na jačanje međunarodne suradnje, naglasak na povezivanje članova Kluba poduzetnika i poduzetnika iz Bosne i Hercegovine, ali i na mogućnosti dodatnog osnaživanja rada Udruge Prsten. 

Udruga Prsten Dragan Čović: Izmjena Izbornog zakona pitanje je svih pitanja za Hrvate u BiH

Prisutnima se obratio i predsjednik Udruge Prsten, Mijo Marić koji je pohvalio rad Kluba poduzetnika, zaključivši kako ga treba podići na novu razinu, a ideja je pretvoriti ga u sustav koji funkcionira kao cjelina. Marić je istaknuo kako je Klub poduzetnika pokretački dio Prstena o kojem ovise mnogi drugi dijelovi Udruge, kao i da je smisao okupljanja i rada unutar Udruge pronaći sebe te realizirati pojedinačne i skupne ciljeve i interese.

Kako bi rad Kluba poduzetnika postao još učinkovitiji ali i zbog priljeva sve većega broja novih članova, u planu je teritorijalna reorganizacija dosadašnjeg načina funkcioniranja Kluba, a u prilog tome ide i izbor čak dva nova dopredsjednika Kluba poduzetnika, Marka Zrakića i Gorana Brašnića. Predstavljene su i glavne odrednice rada Kluba poduzetnika, u narednom razdoblju težište će biti usmjereno na mogućnosti korištenja Portala Kluba poduzetnika s ciljem stvaranja snažnoga kluba koji će sinergijom, iskustvom i znanjem 2 omogućiti brži razvoj i opstanak svih članova Kluba poduzetnika UBH Prsten bez obzira na njihovu veličinu i mjesto djelovanja.

iseljavanje Jozo Pavković Hrvati u BiH nestat će za 27 godina budu li odlazili kao lani obnova kuća u RS Uloženo 320 mil. kuna Hrvatska obnovila 2.800 kuća Hrvata u BiH Bakir Izetbegović, Dragan Čović i Mladen Ivanić: mogu li stvoriti državu u kojoj će Bošnjaci, Hrati i Srbi uživati ista prava? Analiza Ako u BiH već postoje dva entiteta, zašto je sporan i nemoguć treći?

O Udruzi bosanskih Hrvata Prsten

Udruga bosanskih Hrvata Prsten vodeća je nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, u cilju očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta. Udruga okuplja brojne gospodarstvenike, intelektualce, liječnike, sportaše, humaniste, umjetnike i sve ljude dobre volje, a najvažniji projekt Udruge svakako je Zaklada Prsten koja stipendira talentirane učenike i studente s područja BiH.

A1
BRZINA JE VRLINA
3 razloga zašto je 5G tehnologija bitna za budućnost gaminga
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.