Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao u filmu

Iz žute bube izbačeno štene

Foto: Privatni album
1/4
29.07.2017.
u 17:47

Mješanac hrvatskog ovčara trčao je za autom pokušavajući ga stići, no nije uspio. Ako znate tko je vlasnik auta, zovite na 099/21-21-749

Sve se odigralo kao u nekom filmu, kažu svjedoci. Na cesti koja iz Velike Gorice vodi prema Kravarskom, iz žute bube s prikolicom izbačen je mali crni pas.

Auto se zaustavio, stariji čovjek ostavio je psa, vratio se u auto i stisnuo gas. Jadni psić trčao je za njim, ali nije ga mogao stići, auto je vozio sve brže i brže. Zbog prikolice svjedoci nisu uspjeli vidjeti registarske oznake, a žurili su da pomognu životinji prije nego nastrada.
Na vratu psa vidljiv je trag od ogrlice, još je štene, mješanac hrvatskog ovčara. Veselog psića nazvali su Nes, dobio je i privremeni smještaj, a nadaju se da će se vrlo brzo i udomiti.

Brigu o njemu preuzeli su volonteri velikogoričke udruge Sigurna kućica. Njima možete javiti ako imate informacije tko u okolici Velike Gorice, prema Kravarskom, vozi žutu bubu. A na telefon 099/21-21-749 možete se javiti i želite li udomiti veselog Nesa.


 

Komentara 4

GE
Germany
12:54 30.07.2017.

Mater mu xxx ! a znaju kukati kako je njima tesko u zivotu, a drugima ? samo sebe gledaju !

ME
medved12
19:01 29.07.2017.

treba starog svezat u šumu da prespava kreten

LU
lulu58
21:44 29.07.2017.

starija osoba?I njega bi trebalo ovako izbaciti na ulicu,sram ganz bilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije