Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA KOD VINKOVACA

Iz vinkovačke udruge objasnili što se dogodilo kujici koja je pronađena obješena u šumi

Udruga Rocco
22.06.2021.
u 09:32

Prema navodima iz Udruge radi se o malenoj kujici koju su šumari pronašli obješenu o drvo u šumi između Vrbanje i Otoka. Bila je obješena, zavezana špagom, a nogicama je jedva doticala tlo

Poslije pronalaska psa vezanoga i ostavljenoga u šumi iz Udruge za zaštitu životinja Rocco iz Vinkovaca oglasili su se s pojašnjenjem ovoga događaja. Prema navodima iz Udruge radi se o malenoj kujici koju su šumari pronašli obješenu o drvo u šumi između Vrbanje i Otoka. Bila je obješena, zavezana špagom, a nogicama je jedva doticala tlo.

- Ne znamo koliko dugo bi izdržala u tom položaju, sigurno ne dugo. Javili su našoj volonterki i od šoka su mislili i da je šapa odsječena. Šapa je oguljena nasilno do kosti, amputiranog prsta, a rep joj jeste odrezan. Trauma repa je starijeg datuma! Na RTG-u nema vidljivih fraktura šape. Malena je ostala u stacionaru ambulante, pojašnjavaju iz Udruge.

Dodaju i kako je za srijedu planirana operacija repa i kastracija te da će i dalje nastaviti liječiti psa.

- Dobila je svu potrebnu terapiju, naravno da je i teško dehidrirana. Mrvica je malena, mlada do godine dana i unatoč svemu jako dobra i umiljata. Ono, bila je jako sretna i vesela kad je stigla u ambulantu. Unatoč svemu... Unatoč patnji koju je doživjela i unatoč boli iskasapljenog tijela... O ljudskim sadistima koji su tu s nama i dišu isti zrak kao i mi, LJUDI, nećemo izustiti ni riječi..., stoji u statusu Udruge Rocco.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
21:15 25.06.2021.

Psi su jedina vrsta na svijetu koja vise voli covjeka od sebe. Oni nemaju ego i poimanje o sebi. Monstrumi zasluzuju jednaki tretman kao i psi koje su mucili. Nazalost sigurno ima i politicara( barem u familiji) a i policajaca koji drze pse na lancima.....

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
12:47 22.06.2021.

Ljudsko zlo i dalje ostaje neobjašnjivo.. Jedino religije daju kakav takav odgovor ali.. džaba sve to. Genetska greška ili nešto treće.. Žalosno što sve postoji u ovom svijetu

RO
RogaBabaroga
12:07 22.06.2021.

e sta bi mu ja radila ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije