Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEŠĆUTNO IŽIVLJAVANJE

Jeziv zločin u Vinkovcima: Vezali i objesili psa, odrezali mu rep

21.06.2021.
u 17:00

U učestalim iživljanjima nad životinjama ovo je svakako jedan od težih slučajeva

Udruga za zaštitu životinja Rocco Vinkovci danas je objavila na svome Facebook profilu kako je pronađen obješen pas u šumi kojemu su odrezane prednje šape i rep.

Navode i kako su radnici iz šumarije psa skinuli sa špage kao i da je pas živ te da hitno za njega trebaju smještaj nakon što mu bude ukazana pomoć kod veterinara. Prema riječima Tanje Glujić iz Udruge Rocco pas je zaprimljen u stacionaru ambulante.

- Mlad je. Bio je obješen. Zadnjim nogicama je tek doticao tlo ali ne bi imao snage još dugo. Rep jeste odrezan, šapa nije ali je bio traume. Oguljena je i djeluje deformirano. Ide na RTG, sanirati će ranu pa ćemo potom imati više informacija koje vam, možemo proslijediti, rekla je Glujić koja je obećala kako će naknadno proslijediti i fotografije ozlijeđenoga psa.  

U učestalim iživljanjima nad životinjama ovo je svakako jedan od težih slučajeva. Ostaje se vidjeti hoće li policija pronaći ove monstrume.

VIDEO Toplinski val pred vratima: Temperature će dosezati do 38°C, evo do kada će trajati

Ključne riječi

Komentara 5

LO
Lolita3
17:53 21.06.2021.

Sutra će to isto napraviti djetetu ili bilo kojem čovjeku. Ovo im je samo vježba. Imena molimo, imena da se javno objave....

Avatar Čudomix
Čudomix
17:46 21.06.2021.

Koji pridjev izabrati za ovo dno ljudske vrste. Što im se odvija u bolesnom mozgu... Po meni bi odgulili takvu kaznu da nikome više ne bi palo na pamet iživljavati se na životinji koja mu, što je dodatna tragedija, dođe na povjerenje. Žao mi je što se kolege komentatori u pravilu vrlo malo uključuju na ovakve teme.

SW
swissarmy
23:08 21.06.2021.

odvratno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije