Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO Supružnici pronađeni u krevetu

Iz stana raznesenog bračnog para često se čula svađa

03.11.2008.
u 23:47

BJELOVAR – Policija je danas objavila imena žene i muškarca koji su preksinoć pronađeni mrtvi u stanu zgrade u Ulici Matice hrvatske 1 u 20.45 sati. Riječ je o umirovljenom policajcu Nailu Bruliću (67) i njegovoj 48-godišnjoj supruzi Milki. Utvrdilo se da je N. Brulić, ležeći sa suprugom na krevetu spavaće sobe, pokraj njihovih glava aktivirao ručnu bombu M-75.

Od posljedica razorne detonacije oboje su preminuli na mjestu događaja. Tijela su, naime, otkrivena u rutinskoj policijskoj pretrazi njihova stana na trećem katu, nakon dojave Milkina bivšeg supruga o njezinu nestanku, što je u bjelovarskoj policiji zabilježeno istoga dana u 15 sati. Ušavši u stan, policajci su naišli na stravičan prizor samoubojstva supružnika, koje se dogodilo isto prijepodne između 9 i 10 sati.

Inače, bjelovarska je javnost zgrožena viješću o samoubojstvu bivšeg policajca, kojega su zbog strogoće Bjelovarčani nazivali Crni narednik. Neki su susjedi potvrdili kako se iz stana Brulićevih, vjenčanih prije četiri mjeseca, često čula galama i svađa, što dodatno osnažuje policijske pretpostavke kako razloge stravičnoga čina valja tražiti u poremećenim obiteljskim odnosima.


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije