Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uplašili se u sisku

Iz paketa iscurila živa pa evakuirali dio poslovnice pošte u Sisku

pljačka, pošta, policija (1)
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
10.01.2013.
u 10:26

Djelatnik pošte primijetio je, oko 16,20 sati, da je iz jednog paketa iscurila manja količina žive. Odmah su o tome obaviješteni vatrogasci i ostale dežurne službe

Curenje žive iz jednog poštanskog paketa dovelo je u srijedu do evakuacije dijela središnjeg poštanskog ureda u Sisku. 

Naime, djelatnik pošte primijetio je, oko 16,20 sati, da je iz jednog paketa iscurila manja količina žive. Odmah su o tome obaviješteni vatrogasci i ostale dežurne službe. S obzirom na to da je živa štetna po zdravlje i isparava na sobnoj temperaturi, naređena je evakuacija prostorije u kojoj se nalazio paket. Nakon dolaska u poštanski ured, vatrogasci su uklonili živu, a o događaju je upoznat Hrvatski zavod za toksikologiju i poduzeće specijalizirano za zbrinjavanje opasnih tvari. Kako doznajemo, riječ je bila o paketu s tlakomjerima, u kojem je došlo do loma jednog uređaja.

Kako je djelatnik pošte bio u kraćem doticaju s tom malom količinom žive, ne postoji opasnost za njegovo zdravlje. U tijeku je kriminalistička obrada slučaja.

>>U središtu Sl. Broda otkrili 250 kg tešku bombu, stanari evakuirani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije