Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se na facebooku

Ivošević opisao incident na parkingu nakon derbija: 'Njih trojica utekla, meni bi bilo neugodno'

Ivica Puljak i Bojan Ivošević podnijeli ostavke, Split ide na nove izbore
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
17.12.2023.
u 21:18

Ivošević je u objavi na Facebooku jnapisao da je bio na utakmici na Maksimiru zajedno s kolegom Antoniom Kuzmanićem i jednom ženom, a da je pri izlasku sa službenog parkinga došlo do incide

Zamjenik splitskog gradonačelnika, Bojan Ivošević, oglasio se na svom Facebook profilu nakon nedjeljnog derbija između Dinama i Hajduka. Ivošević je u objavi na Facebooku napisao da je bio na utakmici na Maksimiru zajedno s kolegama Antonijom Kuzmanićem i Željkom Domazetom te jednom ženom, a da je pri izlasku sa službenog parkinga došlo do incidenta

- Prilikom izlaska sa službenog parkinga stadiona Maksimir tri "junačine" se zaletile na auto s dva zamjenika gradonačelnika Grada Splita, predsjednikom Gradskog vijeća Grada Splita i jednom ženom pri čemu su razvalili retrovizor. Iz auta izašla dva zamjenika, a njih trojica utekla. Meni bi bilo neugodno -  napisao je Ivošević.

Ivošević je odgovorio i na jedan komentar te ja napisao da zamjenici imaju pravo ići službenim, ali da su išli u privatnom aranžmanu. Utakmicu je pratio i splitski gradonačelnik Ivica Puljak.

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Ivica Puljak i Bojan Ivošević podnijeli ostavke, Split ide na nove izbore
1/50

 

 

 

Komentara 11

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
22:14 17.12.2023.

Ovoj tip upada uvijek u probleme. Nije bas sav svoj.

MK
MKinkognito60
22:15 17.12.2023.

Mogu vjerovati da je napadnut ali nisam siguran tko je napao, meni je vjerovatnije da je to bila torcida i to iz Splita, znali su koji je njegov auto a i zamjerio im se.

AN
AntePortas9
22:03 17.12.2023.

Mora da su pobjegli zbog žene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije