Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Forum u Alpama
Povratak na članak

Ivo Sanader: Moj posao nije bio kontrolirati banke

Kao premijer morao sam razgovarati sa svim glavnim direktorima financijskih institucija u Hrvatskoj.

Komentari 87

BA
Bajum
21:04 30.08.2010.

Daj Bog da ga vidim na ulici u Zagrebu. Izbil bi mu koji zub.Nebi ga uspjeli zaštiti oni majmuni kaj ga čuvaju u civilu. U 6 godina koliko je đubre bilo na vlasti je više odveo je državu u minusus više nego kaj je bila dužna cijela Juga u 40 godina.

VL
OB
-obrisani-
19:41 30.08.2010.

\"ako ima pravde sanadera ćemo razapet na zidinama kninske tvrđave, taj nas je slugan svjetskih hoštaplera zadužio, izdo ne samo gotovinu on je izdo sve građane ove države. \" ovo je preblago rješenje,skončao bi za par minuta,bolja kazna za njega i njemu sličn je odrediti robiju s prisilnim fizičkim radom na nekom ekonomta u trajanju od 20 g

VL
BO
bosut1
20:14 30.08.2010.

vrlo interesantni komentari,sve prsti od dokaza i poznavanja teme.

VL
CE
cericzel
20:44 30.08.2010.

Drži on nekog čvrsto za m... čim još nije u pržunu. Pitanje je samo-koga..i do kad..

VL
Avatar cros
cros
00:39 31.08.2010.

Da, da, jos neko ce vrijeme lajati, dok njegova sluskinja Jaca ne sjasi, a onda ce psi poceti ujedati!!!! Biti ce onda opet serader na Tirolu, nece mu biti zgodno da se spusti, jer ce da mu zagusti!

VL
DU
Deleted user
21:27 30.08.2010.

Gospodine Sanaderu! Idemo mi dalje, ali bez tebe! Samo najveće kukavice bježe kad je najteže.

VL
OB
-obrisani-
19:08 30.08.2010.

sitna prodana pornografska poltronska derpe guzičetina

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
19:05 30.08.2010.

da je on častan čovjek ne bi izdao generala gotovinu , prodavao državnu imovinu i dijelio besposličarima i parazitima ovog društva , zapošljavao skorojeviće na fiktivna radna mjesta , pobjegao bez uobičajene procedure , ostavke i raspisivanja izbora . koliko je imao povjerenje mogao je lagano osvojiti predsjednički mandat . međutim karijerist , narcis, lažljivac koji namješta lažna suđenja protiv onih koji su ga doveli na vlast i kriminalce postavlja za svjedoke dobio je vjerojatno od onih kojima je lizao pragove poruku ...mrs , imaš petnaest dana. nadam se da će dobiti pripadajuće narukvice i skinuti se sa grbe ovom narodu .

VL
US
U srcu
19:06 30.08.2010.

psi laju karavane prolaze, a hrvatski narod pod depresijom druže ivo u 7 godina ništa niste napravili u interesu rh koliko ste radili u interesu stranaca vjerujem da će vam na sahranu doć više hoštaplera nego titu. druže ivo lagali ste varali od vašeg ustoličenja na čelo stranke, preko splitske rive, i do sramotne politike u vezi ante gotovine poznavajuć današnji svijet Vi ćete uvijek bit poštovani građanin, ali Ivo zapamti IMA BOGA!

VL
JA
jankoprekobrda
19:11 30.08.2010.

Rodio se kao kriminalac, kao kriminalac ce i zavrsiti, taj lopov nad lopovima, \"veliki\" katolik, \"veliki\" politicar Neka samo dokaze porijeklo imovine.

VL
US
U srcu
19:16 30.08.2010.

ako ima pravde sanadera ćemo razapet na zidinama kninske tvrđave, taj nas je slugan svjetskih hoštaplera zadužio, izdo ne samo gotovinu on je izdo sve građane ove države.

VL
OB
-obrisani-
19:16 30.08.2010.

na njegovom primjeru je evidentno da su se udržili svjetski kriminalci s primrnim ciljm pljačanja društvene i ostale hrvatske imovine i pravi život bi bio kad bi svi bili izvedeni pred sud kao veleizdajnici što i jesu on nsa jee otpilio floskulom \"to vam je život\" jel si obrisao pakšu s jamstvenom karticom?

VL
OB
-obrisani-
19:18 30.08.2010.

on je iskoristio naivnost i zaglupljenost \"biračkog \" tijela koje je mahom kupljeno lažnim radnim mjestima,lažnim socijalnim davanjima,a svi koji stvarno privređuju i rade su kažnjeni od kradezejske organizacije

VL
VE
Velikogoričan56
19:58 30.08.2010.

Jadno, jako jadno. Kao prvo koju mi to diplomaciju placamo kad nas predstavlja ovakva lopina? Kao drugo jos ga i cuvaju nasi placeni policajci, umjesto da ga cuvaju u Remetincu, pa kasnije u Glini ili Lepoglavi. Jadan je i Radman, koji se nije zahvalio na drustvu i bar tako ukazao da ima morala, nego predaje na istom tom skupu, vjerojatno za pinku. Na kraju, koja je poruka njegovog predavanja, bas me zanima

VL
EL
elfenomeno77
20:05 30.08.2010.

stvorena je atmosfera za rijesavanje goruceg problema zvanog korupcija,ali ne treba sve politizirati ne treba nikoga unaprijed osuđivati...

VL
OB
-obrisani-
21:51 30.08.2010.

on je odučio uzet \"svoj\" dio.. A ovi koji us ostali će prvost dokraja politku spaljene zemlje,još ćemo mi žalit za srpskim topovima

VL
US
U srcu
20:36 30.08.2010.

bosut lakše se živi uz vojnu penziju pa makar sanader i krao za penzije uvijek ima

VL
FR
friz
20:48 30.08.2010.

psi laju,karavane prolaze,a lova pokradena u đepu (Sanaderovom)....iiiii....tko zna u čijem još.Koliko je kriminalac još bahat,govori nam da su u igri \"jaki igrači\"koji mu čuvaju leđa,naravno za debele pare.Tko je...e nas Hrvate i ostale građane,mi smo za njih samo \"topovsko meso\",koje treba prevarit,pokrast,upropastiti i na kraju nas dovesti u situaciju da rasprodamo jer nemamo kuda, svoju imovinu za siću.Morali bi svi više početi čitati šta piše Krešimir Mišak na svom blogu ili slične teme što pišu i drugi po svijetu.Tko vodi ovaj svijet i na koje sve načine.Tako da je ovaj kriminalac samo \"šrafić\"u cijelo sustavu svjetskih kriminalaca i zlotvora.

VL
MM
Mladen Miletić
21:04 30.08.2010.

Sanader o istrazi oko Hypo banke: Psi laju, a karavane prolaze! To je istina dokazujemo se u vjetu da pripadamo EU jel su jednako blesavi i beskarakterni novinari na zapadu, a naši su naučili brzo istu nekulturu - i postupanje poput Hijena ! Bivši Hrvatski Premijer je na primjer DOKTOR IVO SANADER ! Novinar studiran Hej jel te strah da te ne ztvore lopove, jel si pokrao Austrisku banku .? Onako balkan kultura u prolazu Kada nema šta da krade u pokradenome balkanu, lijepo onda ode u Austriju u Banku i pokrade ih, sposobne li Hrvatine... A ostale budaletine nemaju šta da žderu ali vole zato da bez veze seru...

VL
ST
standup
14:35 31.08.2010.

otvorite ocí..., na Top-Listi Ubojica je na 10 mistu u Historiji Svita , po Okrutnom Ubijanju Svojega Naroda --(ako je uopcé bija rodom iz ovih krajeva?)

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.