Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši premijer

Ivo Sanader: Laž je da sam tražio susret s Jadrankom Kosor

sanader3
Marko Prpić/PIXSELL
24.05.2010.
u 21:30

Bivši je premijer tako demantirao informaciju koju je objavio Jutarnji list

Laž je i izmišljotina da sam tražio susret s Jadrankom Kosor, izjavio je večeras za Večernji list bivši premijer Ivo Sanader, demantirajući tako informaciju koju je objavio Jutarnji list.

Sanader je demantirao ovu vijest nakon što je u Zagreb stigao iz Madrida, kamo je putovao na finale Lige prvaka. Na utakmicu Intera i Bayerna, koja je privukla iznimnu pažnju hrvatskih navijača zbog Ivice Olića u redovima Bayerna, Sanader je stigao kao poseban gost Alessandra Profuma, glavnog direktora najveće talijanske banke Unicredito u čijem je vlasništvu i Zagrebačka banka.

Bivši premijer utakmicu je na madridskom stadionu San Bernabeu pratio u društvu svog prijatelja i bivšeg stranačkog kolege Marija Zubovića.

Ključne riječi

Komentara 79

ZM
zmaj5
21:48 24.05.2010.

On se hoštaplira po finalu lige prvaka,trebao je već odavno imati kuglu oko noge,bljak Hebeš bajića i pravosuđe

OB
-obrisani-
22:02 24.05.2010.

Opet on sa Bankarima petlja,treba lovu na sigurno maknit...mora da ga je dobro posavjetova taj tamo neki Profuma...Sve mi to nesto mafijasko.

Avatar Topgen
Topgen
00:16 25.05.2010.

Ivo , vrati se , bez tebe sve stoji na mjestu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije